VIDEO | Scene șocante între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cine a lovit primul?

Scene șocante au avut loc vineri seara între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, la Secția de Poliție Snagov. Cei doi foști soți s-au acuzat reciproc de agresiune fizică. Audierea la poliție a durat 4 ore și s-a încheiat cu două ordine de restricție.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria Prodan au stat aproximativ patru ore, vineri seara, la sediul Poliției Snagov, acolo unde s-au acuzat reciproc de agresiune.

Totul a început de la faptul că fostul soț al impresarei a venit la locuinţa comună din Snagov, acolo unde locuiește acum Anamaria Prodan, pentru a-l vedea pe fiul lor minor.

Abia în jurul orei 23.20, protagoniștii conflictului monstru dintre cele două vedete ale lumii sportive au părăsit Secția de Poliție a Stațiunii Snagov.

Primele imagini după scenele de violență
Au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, la ieșirea din secția de Poliție Snagov.

Jurnaliștii de la Cancan spun că în fotografii se vede clar cum antrenorul este vânăt la față, în timp ce fosta lui soție arată ca și când ar fi plâns serios.

Ce a transmis IPJ Ilfov
Potrivit polițiștilor, primul s-a prezentat la secție antrenorul Laurențiu Reghecampf pentru a reclama că a fost agresat de fosta soție. La scurt timp după el, a venit și Anamaria Prodan la aceeași subunitate de poliție, cu aceeași reclamație.

Practic, foștii soți s-au acuzat reciproc de loviri, iar înainte de a veni la Poliție, impresara a sunat și la 112.

Anamaria Prodan: “Ne temem pentru viaţa noastră”
Anamaria Prodan, primele declarații după audieri a făcut primele declarații la ieșirea din secția de poliție. Impresara spune că Reghecampf era băut când a venit acasă:

“Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.
Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități.
Același poliţist mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată. Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima data măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară”, a spus Anamaria Prodan după audieri, potrivit Antena 3.

Ce a declarat Anamaria Prodan în fața polițiștilor: “M-a luat de păr și m-a târât”
“Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure.

După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

“M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă, a încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.

M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”, ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri, potrivit surselor Antena 3.