Cum a cucerit-o Piero Ferrari pe românca Romina. Miliardarul a dezvăluit totul

Anul trecut, Romina a devenit soția miliardarului italian și se pare că se va număra printre moștenitorii imperiului Ferrari. Cei doi formează un cuplu de aproximativ șase ani și și-au unit destinele într-o ceremonie secretă. Acum, Piero Ferrari a spus cum a cunoscut-o pe frumoasa româncă și cum au devenit de nedespărțit.

Romina Gingașu și Piero Ferrari formează un cuplu din anul 2016

În urmă cu un an cei doi s-au căsătorit în mare secret. Ceremonia avut loc într-o locație luxoasă, iar invitații nu știau că aceștia urmează să se căsătorească. Românca și miliardarul au organizat nunta sub pretextul că se ocupă de ceremonia unor prieteni. Așadar, tot evenimentul s-a transformat pentru invitați într-o nuntă dublă. Într-un interviu recent, Piero Ferrari a spus cum a cucerit-o pe aleasa inimii sale.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, la Milano, și s-au regăsit șase luni mai târziu. Iată ce spune miliardarul italian despre începuturile relației cu frumoasa româncă!

Cum a cucerit-o Piero Ferrari pe românca Romina

Prima întâlnire dintre cei doi a avut loc în 2016, în Milano. La acea vreme, Romina era angajată la compania producătoare de avioane „Bombardier’, unde lucra ca agent de vânzări. Patronul concernului Ferrari a povestit că aceasta a încercat să-i vândă un avion.

„Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună. (…)

I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul! Eu sunt calm, ea e cea mai romantică’, a declarat Piero Ferrari, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Ce părere are miliardarul despre România

Miliardarul italian a spus ce părere are despre România, țara natală a soției sale. Aceasta a susținut că îi place Bucureștiul, caracterizându-l drept un oraș în continuă dezvoltare.

„Am venit în România pentru că am cunoscut-o pe Romina, iar acum suntem căsătoriți. Tocmai din acest motiv, mai vin aici câteodată. Îmi place Bucureștiul, este un oraș care se dezvoltă.

Mă bucur când văd mașini Ferrari parcate pe stradă, în fața restaurantelor’, a încheiat aceasta potrivit sursei citate.

Pe 24 iulie 2021, cei doi s-au căsătorit în secret. Petrecerea s-a ținut în localul Canzone del Mare, renumit pentru priveliștea unică pe care o oferă invitaților. La nunta Rominei Gingașu și Piero Ferrari a cântat Al Bano.