Cine îl va elimina pe Vladimir Putin. Clarvăzătoarea Carmen Harra anunță căderea președintelui rus

Carmen Harra declară că Vladimir Putin va fi eliminat. Liderul de la Kremlin va plăti cu funcţia de preşedinte al Rusiei.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a declarat că președintele rus va fi eliminat. Acesta va plăti scump, chiar cu funcția de președinte al Rusiei.

Cine îl va elimina pe Vladimir Putin
Carmen Harra a spus că rușii se vor separa de Vladimir Putin și îl vor lăsa singur. Femeia mai spune că președintele rus va fi eliminat de doi oameni.

„Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni, nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei”, a declarat clarvăzătoarea.

Clarvăzătoarea a prezis că vom scăpa de președinte anul acesta, dar nu se știe data și ora exactă. Liderul de la Kremlin este un psihopat căruia nu-i pasă de suferința celor din jur.

„Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor”, a mai spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea face declarații șocante
Carmen Harra a prezis conflictul dintre Rusia și Ucraina. Războiul a fost prezis la finalul anului 2019, când pandemia de coronavirus era la început. Aceasta a avut dreptate, iar războiul a început.

Clarvăzătoarea a precizat, acum un an, că în 2022 multe capete politice vor cădea. Femeia spune că Vladimir Putin va plăti războiul cu președenția lui, dar și cu capul acestuia.

„2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președenția lui, cu capul lui”, a prezis clarvăzătoarea.

Carmen Harra îl consideră pe președinte un om care suferă de niște complexe de inferioritate. Ea spune că este megalom, nu-l interesează de viața oamenilor și de ce se întâmplă în lume.