De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina! Motivul real pentru care nu au ajuns în fața altarului

Smiley și Gina formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Se iubesc de ani buni și, dacă la început erau ceva mai rezervați și se fereau de ochii lumii, acum împărtășesc cu drag povestea lor de iubire. Toată lumea se întreabă de ce nu își oficializează relația, având în vedere că se înțeleg atât de bine.

Adevărul despre relația dintre Smiley și Gina
Smiley și Gina Pistol se iubesc de mulți ani. Se simpatizau în secret încă de pe vremea când erau într-o altă relație, iar când au rămas singuri și-au dat o șansă iubirii lor și așa au evoluat lucrurile. De atunci au fost de nedespărțit și au devenit o familie cu adevărat de când a venit pe lume fetița lor, Josephine.

Chiar dacă sunt împreună de mulți ani, nu se gândesc și la nuntă. Toată lumea se întreabă ce au de gând, dar pentru ei nu pare să conteze prea mult un act oficial. Gina consideră că oficierea relației este doar o formalitate, iar ei se consideră soț și soție și fără o dovadă, fiind convinși că nu se vor mai despărți.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a adăugat Gina Pistol.

Se pare că în momentul de față artistul nu simte nevoia să oficializeze relația sa cu frumoasa prezentatoare Gina Pistol. El susține că mariajul nu este tocmai principalul său interes, mai ales că acum cei doi se concentrează pe creșterea micuței Josephine, care are nevoie de toată atenția lor.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a mărturisit Smiley.

Gina nu exclude ca ea și Smiley să își unească destinele când va veni momentul. Chiar dacă a făcut multe pictoriale în rochie de mireasă, nu este deloc nerăbdătoare să o poarte pe a ei.