Mihai Voropchievici, horoscop Echinoctiu de toamna. Ce se intampla cu fiecare zodie pana la finalul toamnei

Echinoctiul de toamna este vineri, 23 septembrie, dar are influenta asupra zodiilor pana la final de toamna. In plus, tot pe data de 22 septembrie se intra in zodia Balanta.

Mihai Voropchievici ne spune ce se va intampla cu fiecare zodie in parte:
„Berbec – primeste mai multa lumina in suflet, a circumstantelor de viata si e pregatit sa ia lucrurile asa cum sunt. Acum, trebuie sa-si infrunte propriile nerealizari, ei sunt oamenii momentului.

Taur – are o relaxare financiara, de elibereaza de povara de acumulare si incearca sa-si aduca liniste in viata, sa se impace el cu el. S-ar putea sa dea o fuga inapoi in timp si sa gaseasca un fost partener si mai exista tendinta de a se impaca cu acea dragoste si poate veni chiar si cu o propunere de casatorie.

Gemeni – iese in evidenta, dar mai estompat, nu mai este asa puternic. Au meticulozitate, orice intra in mana lui bibileste, pentru ca a intrat pe influenta echinoctiului, masoara de 10 ori pana taie o data. Le creste ingeniozitatea, devin niste artisti.

Rac – echinoctiul ii ajuta sa infloreasca, goneste nemultumirile si se gandeste si la el. Accepta ca e perioada de schimbare trei luni si fluxul vietii trebuie sa fie la cote inalte. Are nevoie de multa dragoste.

Mihai Voropchievici, horoscopul Echinoctiului de toamna.
Leu – tot nu se tempereaza, echinoctiul pentru el e sub semnul neprevazutului, vor avea parte de multe rasturnari de situatie. Poate avea parte de multe intalniri.

Fecioara – are parte de un fel de fertilizare a dorintelor. Va fi recompensat cu varf si indesat pentru toate stradaniile ei.

Balanta – sunt pline de entuziasm, ar putea sa primeasca o oferta de colaborare, au multe planuri.

Scorpion – au tendinta sa treaca foarte repede peste tot ce li se intampla, nu analizeaza foarte adanc, sunt un pic mai lenesi in miscari. Dar ar trebui sa faca un pas in spate si sa se uite atent la ce vor sa faca.

Mihai Voropchievici, horoscopul Echinoctiului.
Sagetator – aventuri, se prevad proiecte banoase. Echinoctiul ii poate tulbura un pic linistea interioara.

Capricorn – au o lectie de invatat, sa invete a renunta.

Varsator – echinoctiul ii pregateste pentru meditatii, relaxare, e o perioada de reechilibrare interioara, de analiza.

Pesti – se vor bucura de sanatatea celor din jur, au sentimente profunde de iubire si recunostinta, vor sa-si vindece ranile trecutului.”