Horoscop 23 septembrie 2022. Ce v-au rezervat astrele pentru această zi

Horoscop 23 septembrie 2022. Vă prezentăm previziunile astrologice dedicate celor 12 zodii în parte în această zi. Se anunță bucurii pentru unii nativi, dar de departe cei mai norocoși sunt cei născuți în zodia Balanță. Descoperă horoscopul pentru zodia ta!

Horoscopul zilei de vineri, 23 septembrie 2022
Află ce spun astrele despre zodia ta sau ascendentul tău. Vă prezentăm previziunile astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodia Berbec – relația de cuplu îți poate lua aproape toată concentrarea la locul de muncă, iar asta îți poate crea probleme mari. Încearcă să diferențiezi cele două “lumi” și abia atunci vei face față cu brio.

Zodia Taur – dacă simți că tensiunile în relația de cuplu nu mai contenesc, încearcă să iei o pauză, să te pui pe primul loc, să-ți acorzi timp și să înțelegi ce anume este greșit și cum poate fi reparat.

Zodia Gemeni – acești nativi încep ziua cu multă energie și chef de muncă. Vor face față cu brio în rezolvarea sarcinilor de serviciu și vor ieși în evidență într-un mod bun în ochii superiorilor.

Zodia Rac – pot apărea, pe parcursul zilei, anumite probleme care să te descurajeze, însă nu este cazul să disperi. Lucrurile se vor așeza de la sine.

Zodia Leu
În ultima vreme ai tot făcut excese și din acest motiv, starea ta fizică și emoțională nu este tocmai cea mai bună. Din acest motiv astrele te sfătuiesc să adopți un stil de viață sănătos și să îți menții optimismul pe tot parcursul zilei.

Zodia Fecioară – pentru nativii zodiei Fecioară se anunță o zi bună la capitolul bani. Primesc bani, câștigă o anumită sumă importantă, sau sunt remunerați de pe urma unui proiect mai vechi.

Zodia Balanță – șansele de a te îndrăgosti astăzi sunt destul de mari, dar este nevoie să vă deschideți suficient încât să lăsați dragostea să intre în viața voastră. Nu e loc de temeri inutile!

Zodia Scorpion – acești nativi fac tot felul de calcule și simt, tot mai tare, că se împotmolesc pe drumul spre visul lor. Astrele sunt de partea voastră și vă anunță că va fi bine.

Zodia Săgetător – aveți chef de orice altceva în afară de a munci și ați face orice ca să schimbați decorul. Din nefericire, gândul vostru nu are nicio legătură cu prezentul pe care îl trăiți acum.

Zodia Capricorn – ai încredere în instinctul tău când îți spune că ești pe cale să faci o mare greșeală. Ce simți tu este mult mai important decât ce spun alții că e bine să faci.

Zodia Vărsător – îți dorești cu ardoare o relație pe termen lung și riști să te aventurezi în începuturi la brațul unor oameni total nepotriviți. Fii cu băgare de seamă!

Zodia Pești – apa trece, pietrele rămân. Încearcă să vindeci toate traumele pe care le ai, nu le mai ține sub preș pentru că ele nu vor dispărea de la sine, ba chiar te vor ține pe loc din evoluție.