Cățeii reginei au așteptat-o la Winsdor pentru ultima dată

Cățeii reginei au așteptat-o pe suverană pentru ultima oară la castelul Winsdor. Momentul emoționant a fost surpins de camerele de filmat.

Cine va avea grijă de cățeii reginei de acum înainte
Se știe prea bine că suverana a fost o mare iubitoare de animale, fiind în special o fană înrăită a câinilor corgi, dar și a cailor. De-a lungul viețiis ale regina a avut peste 30 de câini din rasa corgi pe care i-a iubit și îngrijit în mod special. Ultimii doi căței din această rasă i-au fost dăruiți reginei de către fiul ei prințul Andrew.

Căţeii i-au menţinut buna dispoziţie Reginei în timp ce ducele de Edinburgh se afla în spital și când Familia Regală se confrunta cu scandalul plecării prințului Harry și a soției sale, Meghan.

Acești căței vor fi acum îngrijiți în continuare de ducele și ducesa de York.

Câinii reginei au dus cu adevărat o viață regală, având propria lor camera la palat, care se numea bineînțeles Camera Corgi. Ei dormeau în coșuri de răchită și avea așternuturi schimbate zilnic. Regina îi scoatea deseori la plimbare și petrecea foarte mult timp cu ei. Cățeii reginei aveau chiar și un bucătar care pregătea vită și iepure special pentru ei. Câinii erau supravegheați de doi valeți, cărora li se spunea „Doggie 1” și „Doggie 2”.

Astăzi cei doi căței corgi ai reginei au așteptat-o cuminți la intrarea în castelul Winsdor, să o conducă pe ultimul drum. A fost un moment foarte emoțioant pentru toți cei apropiați și pentru toate persoanele care știu cât de mult a iubit regina câinii din rasa corgi.

Ceremonia de înhumare tocmai s-a încheiat la Winsdor, unde au participat membri ai familiei regale și apropiați ai reginei. A fost o slujba mai discretă și scurtă, dar plină de încărcătură emoțională. Regele nu și-a mai putut stăpâni lacrimile când sicriul mamei sale a coborât în criptă.