Elena Udrea încearcă să obțină permisie de ziua fiicei sale. Eva Maria împlinește 4 ani

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, vrea să obțină permisie și să sărbătorească în libertate ziua de naștere a fiicei sale. Reamintim că blonda de la Cotroceni se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor, unde ispășește o pedeapsă de 6 ani de închisoare. Eva Maria, fiica Elenei Udrea, împlinește patru ani marți, 20 septembrie.

În aprilie, Elena Udrea a părăsit țara chiar în ziua în care se dădea sentința în dosarul Gala Bute și în care era condamnată la șase ani de închisoare. Fosta blondă de la Cotroceni a fost prinsă în Bulgaria, în apropierea graniței cu Grecia, fiind încarcerată acolo pentru mai bine de două luni. După extrădare, Elena Udrea a ajuns la Penitenciarul Târgșor, unde își ispășește pedeapsa. În momentul de față ea face mari eforturi pentru a ieși din închisoare și să fie alături de fiica sa care va împlini 4 anișori.

Elena Udrea vrea permisie de ziua fiicei sale
În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare. De data aceasta, blondina a făcut apel către conducerea penitenciarului pentru a fi lăsată să-și sărbătorească în libertate fiica, care va împlini în curând vârsta de 4 ani. Elena Udrea reușește să facă față tot mai greu dorului de familie. Încarcerată în Penitenciarul Târgșor, blondina se luptă să primească permisie pentru a-i putea fi alături fiicei sale marți, 20 septembrie, în ziua în care va împlini 4 ani.

„Tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea. A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat, așa că îmi spune mereu să mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare.

Ceea ce uneori nu se mai întâmpla pentru că trebuie să mai vorbesc și cu avocații. M-am luptat să pot să îmi țin copilul în brațe după ce patru luni nu l-am văzut deloc.(…) Acum mă lupt să îi pot fi alături Evei la ziua în care împlinește 4 ani, fără să fie obligată să vină la pușcărie ca să fie cu mine. Cred că nicio mamă nu își dorește pentru copilul ei să-și aniverseze 4 ani de viață la închisoare”, a scris Elena Udrea.