Ce se va întâmpla cu Prințul Harry și Meghan Markle. Regele Charles le-a transmis un mesaj ferm

Moartea Reginei a produs schimbări importante în viața familiei regale. Acest eveniment nefericit a adus toată familia împreună, chiar și pe Prințul Harry și soția sa Meghan Markle, care nu aveau o relație tocmai bună cu restul familiei. Prințul Charles a avut un mesaj de transmis pentru fiul cel mic al regretatei Prințesa Diana și soția sa.

Ce se va întâmpla cu Prințul Harry și Meghan Markle după moartea reginei
Potrivit agențiilor internaționale de presă, Regele Charles al III-lea şi-a exprimat în prima sa alocuţiune televizată ca suveran, “dragostea” pentru fiul său Harry şi soţia Meghan. Acesta a fost considerat un gest semnificativ către cei doi, în condițiile în care este binecunoscut faptul că au avut o relaţie tensionată cu restul familiei regale.

“Vreau de asemenea să-mi exprim dragostea pentru Harry şi Meghan în contextul în care ei continuă să-şi construiască viaţa în străinătate”, a transmis Prințul Charles.

Mai mult decât atât, Prințul Charles le-a acordat vineri titlurile de prinţ şi prinţesă de Wales fiului său cel mare William şi soției acestuia Kate Middleton, acestea fiind titlurile pe care el şi răposata sa soţie Lady Diana le-au deţinut.

“Cu Catherine alături de el, noii noştri prinţ şi prinţesă de Wales vor continua să inspire şi să conducă conversaţiile naţionale, ajutând la aducerea celor marginali în centru, acolo unde pot primi un ajutor vital”, a mai spus Charles al III-lea.

Ce s-a schimbat în familia regală britanică după moartea Elisabetei a II-a
Este important de menționat că după anunțul morții Reginei Elisabeta a II-a, biografia contului oficial de Twitter al lui Kate și William s-a schimbat în: „Contul oficial al Ducelui și Ducesei de Cornwall și Cambridge și al Fundației Regale, cu sediul la Palatul Kensington”. Facem precizarea că Prințul William și Kate au deținut anterior titlul de Duce și Ducesă de Cambridge.

Mai important decât atât Prințul Charles a devenit Regele Marii Britanii după ce mama sa, Regina Elisabeta a II-a a murit la reședința sa din Balmoral.

Charles este fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a. La vârsta de 73 de ani, acesta a devenit rege al Regatului Unit și șeful de stat al altor 14 tărâmuri, inclusiv Australia, Canada și Noua Zeelandă.