Mama gemenilor căzuți de la etajul 10, dans cu tatăl copiilor, într-o cameră de hotel. Cum s-au filmat cei doi

Andreea, mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul 10, s-a împăcat cu tatăl biologic al tinerilor. Femeia s-a filmat dansând într-o cameră de hotel, alături de Gabi Oprea, tatăl gemenilor și cel pe care îl acuza că a amenințat-o cu moartea în urmă cu doar câteva luni.

Se pare că mama gemenilor căzuți de la etajul 10, în Ploiești, și tatăl biologic al copiilor au pus deoparte tragedia care a avut loc anul trecut și au îngropat securea războiului dintre ei. Într-un clip distrivuit de Andreea pe TikTok, femeia a arătat un moment în care dansa cu Gabi Preda într-o cameră de hotel.

Mama gemenilor căzuți de la etajul 10, dans cu tatăl biologic al copiilor, într-o cameră de hotel
Anul trecut, gemenii Andreei mureau într-un mod tragic, după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare, femeia fiind cercetată în libertate pentru ucidere din culpă.

Luni de zile după moartea micuților, Andreea și tatăl biologic al copiilor au venit cu diferite variante a ceea ce s-a întâmplat în noaptea fatidică. Cei doi și-au adus diverse acuzații grave, iar în luna aprilie a acestui an, femeia l-a reclamat la poliție pentru că ar fi amenințat-o cu moartea.

Totuși, nimic din toate aceste lucruri sau faptul că Andreea avea o altă relație nu i-au oprit să se împace și să arate lumii întregi cât de bine se simt împreună. În clipul video postat de mama gemenilor pe TikTok, ea și Gabi Preda dansează și se distrează într-o cameră de hotel, în timp ce pe fundal se aude piesa ”Am bărbat, am și amant”.

Totodată, tânăra urmează trendurile de pe respectiva platformă de social media și se sincronizează cu melodia, în timp ce bărbatul stă în spatele ei și îi urmează exemplul.