Prințul Louis nu participă la funeraliile străbunicii lui, Regina Elisabeta a II-a, spre deosebire de frații lui. Care e motivul

Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a au loc astăzi și vor fi prezenți aproape toți membrii regali. Iată de ce Prințul Louis nu va participa, totuși, la funeraliile străbunicii lui, Regina Elisabeta a II-a, spre deosebire de frații lui mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Prințul Louis nu participă la funeraliile străbunicii lui, Regina Elisabeta a II-a, spre deosebire de frații lui. Care e motivul
Deși majoritatea membrilor familiei regale vor fi prezenți în procesiunile dedicate funeraliilor de stat ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, alături de mii de invitați de seamă, Prințul Louis, copilul cel mic al Prinților de Wales, strănepotul Reginei, nu va fi prezent, cel mai probabil.

Copilul de patru ani, care a încântat publicul de multe ori, inclusiv cu neastâmpărul lui și cu poznele lui jucăușe făcute pe balconul Palatului Buckingham în timpul Jubileului de Platină al Reginei din iunie anul acesta, este posibil să fie considerat prea mic pentru a participa la ceremonie.

Pe de altă parte, Prințul George și sora lui, Prințesa Charlotte, vor lua parte la aceste procesiuni. Viitorul rege și sora lui vor păși unul lângă altul în spatele mamei și tatălui lor, Prințul și Prințesa de Wales, urmați de Ducele și Ducesa de Sussex

În Abația Westminster, cei doi copii mai mari ai cuplului Prințul William și Kate Middleton, care au nouă, respectiv șapte ani, își vor urma părinții, mergând unul lângă altul în spatele sicriului defunctului monarh, în timp ce acesta este purtat de militari. Copiii vor fi urmați de unchiul și mătușa lor, ducele și ducesa de Sussex. Regele Charles al III-lea, împreună cu Regina consoartă, vor trece imediat în spatele sicriului, urmați de prințesa Anne și de viceamiralul Sir Tim Laurence, apoi de ducele de York, urmat de contele și contesa de Wessex și apoi de William și Kate.

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii are loc astăzi după patru zile în care oamenii din întreaga lume i-au putut aduce omagii la Westminster Hall.