Top trei zodii care vor fi trădate în octombrie. Cei dragi îi dezamăgesc!

Luna octombrie va fi una extrem de plăcută pentru anumiți nativi, dar va aduce suferințe mari altor zodii. Pentru trei zodii, astrele vin cu vești proaste: vor fi dezamăgite de persoanele la care țin cel mai mult și în care aveau cel mai mult încredere.

Topul zodiilor dezamăgite
Luna octombrie vine cu multe provocări pentru zodii, mai ales în plan personal. Astrologie spun că urmează o perioadă foarte complicată pentru unii nativi, din partea unor oameni în care aveau mare încredere.

Nativii Gemeni încep luna octombrie urmăriți de ghinion. Ies la iveală detalii despre persoane în care aveau cea mai multă încredere, dar care le vor dovedi că au fost foarte prefăcute. Acești nativi află despre bunii lor prieteni că le stăteau aproape doar pentru a-și urmări interesul. Cel mai bine ar fi să stea departe de ei pentru totdeauna, pentru a începe noul an în căutare de persoane frumoase.

Zodiile care suferă în Octombrie
Nici nativii Leu nu stau mai bine la acest capitol. Vor avea parte de dezamăgiri mari în plan sentimental, când chiar credeau că relația lor funcționează așa cum trebuie. Deși nu vor arăta că le este greu și suferă, întreaga situație îi va destabiliza, mai ales din punct de vedere psihic. În ultima vreme s-a tot pus presiune pe ei, dar situația aceasta le va da complet lumea peste cap. Astrologii îi sfătuiesc să fie mai atenți în fața cui se destăinuie și cu cine vorbesc despre problemele lor.

Vărsătorii sunt foarte sensibili și au multe fe pierdut din această cauză. Au impresia că toți oamenii sunt buni și bagă mâna în foc pentru oricine le este apropiat. Realitatea este cu totul alta, iar în luna octombrie, vor afla detalii care le vor da peste cap tot ceea ce știau până acum. Deși nu o să le vine să creadă că cei dragi te pot vin și, vor trebui să se lupte cu realitatea dură și vor ajunge la concluzia că au ținut alături de ei persoane care își urmăresc interesele.