Horoscop special pentru săptămâna 19-25 septembrie. Mantra sufletului tău, în funcție de zodie

Mantre pentru fiecare zodie în săptămâna 19-25 Septembrie. Vezi ce trebuie să faci în aceste zile pentru a trece cu bine peste orice probleme. Află ce au pregătit astrele pentru tine și cum trebuie să te adresezi Universului.

Zodia Berbec
Săptămâna aceasta trebuie să mulțumești pentru tot ce ai și să fii recunoscător pentru viata ta. Iubește-te așa cum ești și pune-te mereu pe primul loc, indiferent de situație.

Vezi și: Top trei zodii care vor fi trădate în octombrie. Cei dragi îi dezamăgesc!

Zodia Taur
Taurii trebuie să își amintească pentru ce luptă și ce vor de la viață. Lupta pentru visurile tale și nu renunța până când nu ajungi acolo unde ți-ai propus.

Citește și: Horoscop special luna Octombrie. Trei zodii dau lovitura la bani

Zodia Gemeni
Gemenii trebuie să spună Universului că se iubesc pentru ceea ce sunt și se acceptă, cu bine și rău. Iubește-te pentru simplul fapt că exiști pe această lume.

Zodia Rac
Racii trebuie să spună că au de gând să se elibereze de orice gând negru, de tot ce le face rău și le tine pe loc fericirea. Știi că Universul este alături de tine pas cu pas.

Zodia Leu
Nu trebuie să te temi pentru acest capitol dificil din viața ta. Uneori, lucrurile urâte care se întâmplă în viața noastră ne pregătesc pentru cele mai frumoase încercări.

Zodia Fecioară
Fecioarele trebuie să știe că au nevoie de ambiție pentru a depăși orice provocare. Aveți încrederi în voi și așa veți reuși în orice situatie.

Zodia Balanță
Nu mai lăsa pe nimeni să ia alegeri în locul tău. Pacea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care alegi să nu permiți nimănui să te controleze.

Zodia Scorpion
Pot simți întotdeauna puterea autentică, pozitivă, dar ai nevoie de curaj. Este important să știi să îți controlezi emoțiile.

Zodia Săgetător
Săgetătorii trebuie să nu mai forțeze lucrurile și să le accepte așa cum sunt. Concentrați-vă pe prezent și înțelegeți cum stau lucrurile cu adevărat.

Zodia Capricorn
Înțelegeți că toți suntem imperfecți. Așa cum oricine merită să fie iubit, la fel îți vei găsi și tu perechea potrivită la un moment dat.

Zodia Vărsător
Mantra ta pentru această săptămână este:Îmbrățișez noile începuturi și trimit intențiile mele pozitive și gândurile mele pline de iubire către univers. Faptele bune mereu se întorc către tine.

Zodia Pești
Peștii trebuie să aibă încredere în ei și în forțele lor. Dacă în ultima vreme ai suferit, de acum a venit momentul să te bucuri de viață.