Doamnele de fier ale horoscopului: Zodiile cu cel mai puternic caracter

Aceasta este o lista de femei cu adevarat puternice si de succes, care sunt modele de urmat. Astfel de oameni stiu exact ce vor … Sunt increzatori, stiu sa gestioneze emotiile si stiu sa reuseasca in toate.

„Doamna de fier” se numeste o femeie hotarata, neclintita si puternica! Porecla „doamna de fier” este de asemenea folosita pentru a descrie femeile din functii inalte in afaceri sau politica, precum si femeile cu un caracter neinduplecat si un stil de conducere dur, fara compromisuri.

Deci, primele patru semne zodiacale cu un caracter puternic:

Sagetator
Femeia Sagetator este intruchiparea luptatorului. Este intotdeauna plina de entuziasm si este gata sa intalneasca pe oricine doreste sa initieze comunicarea cu ea. Printre neajunsurile care determina caracteristicile femeii Sagetator , se poate remarca simplitatea excesiva si lipsa de tact. Aceasta doamna prefera sa se comporte natural cu barbatii si actioneaza adesea ca o partenera de lupta.

Sagetatoarea este de departe liderul energetic al zodiacului. Inarmata cu o putere extraordinara, femeia Sagetator poate rasturna muntii in cautarea adevarului. Nu te va lovi, pur si simplu te va ignora complet.

Berbec
La inceput poate parea ca femeia Berbec este moale, fragila si slaba … Ha! Aici inseala prima impresie! Reprezentantii semnului Berbec sunt naturi puternice, cu o mentalitate masculina.

Au calitati excelente de conducere, o dorinta pronuntata de comanda, o vointa de fier. Rezistenta, capacitatea de a actiona in cea mai critica situatie impune respect in orice echipa. Adesea, reprezentantii semnului zodiacal se concentreaza asupra lor, dar acest lucru nu are aproape nimic de-a face cu egoismul.

O fire foarte romantica, sentimentala, este adesea ascunsa sub masca comportamentului dur al „doamnei de fier”. Cand o femeie din acest semn zodiacal este bolnava, de obicei tinde sa-si ascunda emotiile. Este inacceptabil pentru ea sa-si arate propriile slabiciuni. Cu toate acestea, femeia Taur cu demnitate ii acorda sotului ei dreptul de a fi primul in toate si nu incearca sa-l depaseasca.

Taur
Principalele caracteristici ale Taurului sunt conservatorismul, practicitatea, bunul simt, cautarea stabilitatii financiare, confortul, luxul. Taurul nu isi va risca niciodata bunastarea de dragul unei idei, a unui vis, a unui scop fantomatic – acesta este unul dintre cele mai stabile si rezonabile semne ale constelatiei zodiacale.

Taurului nu le place cand se obiecteaza, cand se pune presiune asupra lui. Daca incalcati spatiul personal si dati vina pe Taur de mai multe ori sau doar de doua ori, atunci o astfel de femeie se va transforma intr-o creatura razbunatoare si pur si simplu insuportabila. Taurul in furie este infricosator si nesigur, niciun obstacol nu este o piedica pentru el.

Femeia Taur este numita pe buna dreptate o doamna „de fier”, deoarece are o vointa de fier, este de neclintit in ideile, valorile si opiniile sale.

Capricorn
Personalitate puternica, independenta, practica si rationala. Femeilor din Capricorn nu le place sa para slabe. Ruginesc din cauza slabiciunii. Reprezentantul semnului este, de obicei, o natura intentionata si foarte retinuta, care poate supravietui oricaror dificultati si poate rezista oricaror obstacole. Este muncitoare si rezistenta.

Capricornul are o forta interioara si o pasiune uriase, este foarte perceptiva si rezistenta. Aceasta persoana increzatoare in sine are tarie, carisma naturala si o mare determinare. O astfel de persoana nu se va adapta la ceilalti, asa ca are nevoie de un barbat care sa ii respecte libertatea si opinia.

Femeia Capricorn isi planifica singura viata si nu se teme de dificultati. Este atrasa de succes. Se duce la el, facandu-si cariera. Astfel de femei nu renunta niciodata.