Horoscop până 31 august 2022, cu Cristina Demetrescu. Berbecii au noroc în dragoste, Leii sunt în centrul atenţiei

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu. În a doua jumătate a lunii august, Venus intră în zodia Leului, iar multe dintre zodii vor avea parte de bucurie, noroc şi chef de flirt.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu. „Toată această perioadă, până în luna noiembrie, din şapte în şapte zile când Luna completează aceste conjuncţii turbulente, mai ales pe care îşi fac un program bine stabilit, ne stresează puţin pentru că nu ştim ce se întâmplă, dacă o să iasă bine.

Din 7 în 7 zile, urmează data de 18 august, a fost ziua de 11-12 când a fost Luna Plină, şi acum urmează această zi şi tot aşa o să o ţinem până în luna noiembrie.

Venus este deja în zodia Leului, asta aduce multă bucurie, noroc, chef de distracţie, de flirt. E mai superficial tranzitul ăsta, dar vine cu lecţii noi de dragoste pentru cei care poftesc la aşa ceva. Are un mare iz estival acest Venus în Leu, ca iubirile de la mare. Venus în Leu este mai egocentric: vreau să fie ceva pe moment să pară că sunt bine.

Venus o să stea acolo până pe 5 septembrie, apoi Mercur, planeta mentalului şi a comunicării schimbă zodia pe data de 27 august, trece din Fecioară în Balanţă. Atenţie la detalii pentru că va retrograda în luna septembrie şi pe zodia Balanţei se spune aşa: nu ne înţelegem pe gură, trebuie să punem totul pe hârtie, ba chiar să legalizăm”, a spus Cristina Demetrescu la emisiunea Vorbeşte Lumea.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec
Berbecii au noroc în dragoste, iar cei care au ajuns la o vârstă la care nu mai au chef de flirturi restabilesc legături foarte bune cu copiii, cu nepoţii. Femeile pot rămâne însărcinate, se îndrăgostesc. Şi foarte multă creativitate.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Taur
Taurul beneficiază de Venus în casă. Poate să îşi cheme prietenii la un grătar. Cei care îşi caută o casă, Venus îi ajută să găsească ceva frumos. Li se pune pata pe o casă anume. Relaţii bune de familie, împăcări. Renovări, înoiri.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni
Pe Gemeni îi ajută foarte mult la comunicare. Pot lua cursuri de scriere creativă, se pot apuca de scris, de ce să nu îşi valorifice ce au ei mai bun. Veşti de dragoste, flirtează, scriu. Stau foarte bine la capitolul acesta şi sunt foarte creativi în a aborda. Nu vă lăsaţi vrăjiţi de vorbele frumoase.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Rac
Racul îşi echilibrează un pic bugetul pentru că era un pic îngrijorat cum se va descurca în luna august. Intră nişte bănuţi. Dacă ai salariu fix te mai ajută mama, te mai ajută un discount. Cumva, bugetul se echilibrează. Ba chiar se pot face cheltuieli pe lucruri de valoare.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Leu
Leul beneficiază cel mai mult de Venus, este în centrul atenţiei. arată bine, se simte bine, are chef de dragoste şi este şi generos. Leul când se simte bine, dă. El este cel care s-ar putea să îi adune pe oameni şi atunci foarte mulţi depind de el.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară
Pe Fecioare, Venus le ajută cu sănătate şi o stare de bine. Se odihnesc mai bine, au ele gândurile lor, dar poate sunt secrete. Le fac să se simtă bine, poate o iubire secretă. Venus le aduce o stare de pace şi de linişte.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă
Pe Balanţe, le ajută cineva. Au suport, au ajutor. Sunt recomandate, sunt protejate şi divin şi astral şi de prieteni. Pot primi invitaţii, propuneri, ponturi. Cert este că vine cu beneficii din sfera prietenilor.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion
Scorpionul are o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional şi de prestigiu. Este minunat pentru cei care au o carieră mai ales într-un domeniu creativ. Orice Scorpion se poate bucura în comunitatea lui, devine cetăţeanul fruntaş. Face ceva important şi e apreciat. Venus în Leu, într-o poziţie culminantă, îl încarcă cu energie pozitivă.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător
Săgetătorilor li se deschid nişte drumuri, nişte căi. Venus este pe casa călătoriilor în străinătate. Unii se gândesc ce vor să facă cu viaţa lor. Venus le aduce un ideal care îi poartă mai departe în viitor.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn
Capricornilor, Venus le aduce bani. Recuperarea unor datorii. Mai ales cei care sunt freelanceri sau cei care au firmele lor, au încasări. Se pot bucura de discount-uri, investiţii.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător
Vărsătorul îl priveşte pe Venus în faţă. Asta înseamnă că Vărsătorul devine optimist şi este într-o perioadă bună. Pe cei care sunt căsătoriţi, Venus îi ajută să se simtă bine cu partenerii lor, să se împace, să discute proiecte de viitor, să facă un copil. Sau să primească cereri în căsătorie. Vede numai lucrurile bune.

Horoscop 15-31 august 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti
Venus le aduce sănătate, analize bune, se simt bine, găsesc terapii care să îi ajute să depăşească unele probleme de sănătate şi foarte mulţi Peşti trebuie să îşi aducă aminte cu ce i-a înzestrat Dumnezeu şi anume cu înclinaţia către artă. Îşi descoperă un talent pe care îl poate transforma, pe viitor, într-o ocupaţie care să îi aducă şi bani.