Anamaria Prodan, mândră de noua ei bijuterie de lux! Noul iubit i-a oferit deja inelul?

Anamaria Prodan trăiește cea mai grea perioadă a vieții ei, plină de evenimente neplăcute. Se pare, însă, că lucrurile au căpătat o altă formă în ultima vreme și Prodanca ar iubi din nou. Sexy-impresara apare tot mai des în compania unui medic arab, care de ziua ei i-ar fi făcut și un cadou extrem de valoros, mai exact o bijuterie de lux.

Prodanca iubește din nou
Prodanca și Reghe se află în plin proces de divorț și lucrurile sunt tot mai agitate între ei. Antrenorul și-a refăcut deja viața și a devenit chiar și tată și se pare că și impresara iubește din nou. A mărturisit în urmă cu ceva timp că și-ar fi găsit un partener de viață care, însă, o așteaptă până va fi din nou o femeie liberă și o face fericită.

În ultima vreme s-a afișat tot mai mult în ipostaze romantice în compania unui celebru medic arab, alături de care și-a petrecut și ziua de nume. Acesta a răsfățat-o la un local de lux și, cel mai important, i-a oferit și o bijuterie la care unele femei doar visează.

Prodanca a ținut să imortalizeze și în pozele de pe Instagram cadoul primit. Și-a pus fanii pe jar, pentru că aceștia s-au gândit imediat că aceasta ar fi fost cerută în căsătorie de către noul ei partener de viață cu care, însă, nu a recunoscut că ar avea o relație de iubire. Nu a comentat acest subiect și tot ce își dorește ar fi libertate și să se rupă complet de Reghe.

”Nu vreau să comentez nimic. Viața mea e doar a mea. Orice aș avea sau nu aș avea, de acum încolo nu mai vreau să aud nimic, de nimeni.

Prodanca nu îi dă pace lui Reghe
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar între ei a mai rămas doar ura acum. Anamaria Prodan a suferit mult în urma despărțirii de Laurențiu Reghecampf, dar se pare că s-a vindecat acum și a dat o nouă șansa iubirii și este pregătită să ia totul de la capăt.

Impresara este în continuare înverșunată pe Reghe. Este dezamăgită de faptul că a încercat să construiască un bărbat după bunul ei plac și a ajuns să fie rănită. Astfel, le încurajează pe femei să fie tari și lase deoparte tot răul din viața lor.

‘’Am realizat după f mult timp ca eu încercam sa construiesc un bărbat , in timp ce el darama femeia care eram ! Deci ! Capul sue !!! …. Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor. Lăsați in urma raul și zâmbiți caci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează raul din viața și îți da ceva de vis exact așa cum meritati !️ Good Luck all!!!!’’, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.