Horoscop karmic pentru toamna anului 2022. Zodiile de aer au parte de câștiguri pe bandă rulantă

Horoscop karmic pentru toamna lui 2022: urmează un sezon destul de complex pentru majoritatea nativilor. Zodiile de aer, cele de pământ și de foc sunt cele mai avantajate. Nativii de apă au ceva mai mult de tras.

Previziunile karmice pentru toamna anului 2022 sunt favorabile în special pentru zodiile de aer. Acești nativi au parte de câștiguri pe bandă rulantă.

Horoscop karmic pentru toamna anului 2022
Nativii de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) obțin cam tot ce își doresc în perioada imediat următoare. Toamna acestui an îi va pune în niște situații destul de favorabile.

Gemenii văd unele proiecte puse la punct începând cu luna septembrie, iar din octombrie vin și banii. Balanțele și Vărsătorii au de câștigat mai mult la nivel sentimental. Stau foarte bine la capitolul dragoste. De asemenea, vor câștiga prieteni noi, iar relațiile cu cei din jur se vor îmbunătăți.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o toamnă un pic mai anevoioasă, cu excepția lunii noiembrie. Septembrie și octombrie pot aduce mici conflicte în viețile Racilor.

Septembrie pare a fi o lună destul de încâlcită pentru acești nativi, una de reașezare din punct de vedere spiritual. Scorpionii poartă discuții în contradictoriu cu anumite persoane din familie.

Sunt foarte porniți pe anumite persoane care nu le împărtășesc planurile, idealurile, dorințele majore. Unele din ideile lor sunt destul de greu de înțeles, ce-i drept.
Cât despre Pești, aceștia au de câștigat dacă renunță la orgoliu. Dacă sunt prea mândri de ei, nu vor ieși lucruri frumoase.

Zodiile de foc își regăsesc echilibrul emoțional
Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o toamnă a reușitelor, a regăsirii echilibrului și a armoniei. Berbecii vor comunica mai bine cu cei din jur, iar Leii se vor impune într-un mod mai puțin agresiv față de cum i-au obișnuit pe ceilalți.

Săgetătorii sunt avantajați dacă vor să achiziționeze lucruri scumpe ori dacă vor să facă schimbări majore în viața lor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au de-a face cu trei luni de toamnă în care pot renaște. Taurii și Fecioarele au cele mai pozitive aspecte din punct de vedere astrologic.

Capricornii vor trebui să fie ceva mai atenți la felul în care se exprimă și mai ales la dorințele pe care și le pun.