Florin Salam a fost externat din spital, după infecția cu COVID-19. Roxana Dobre, primele declarații despre starea sa de sănătate

Vești bune despre Florin Salam. După câteva zile de spitalizare, manelistul a fost externat din spital, iar acum totul este bine. Roxana Dobre a fost contactată de către reporterii Antena Stars, iar soția cântărețului a făcut și primele declarații despre starea sa de sănătate.

Florin Salam a fost externat din spital. El fusese infectat cu COVID-19

Florin Salam a trecut printr-o perioadă mai grea, asta deoarece cântărețul a ajuns la spital fiind infectat cu COVID-19. Acesta a stat câteva zile internat, iar medicii au reușit să-l pună din nou pe picioare, astfel că manelistul a fost recent externat din spital.

Reporterii Antena Stars au contactat-o pe Roxana Dobre, iar aceasta a mărturisit că soțul ei se simte mult mai bine, a ajuns deja acasă, iar în doar câteva zile urmează să urce din nou pe scenă, fiind așteptat cu sufletul la gură de către fanii săi.

Sâmbătă seară, internetul ”a luat foc”, după ce o știre anunța moartea tragică a lui Florin Salam, unul dintre cei mai admirați și iubiți maneliști din țară, asta după ce cu doar câteva zile în urmă ajunsese la spital, fiind infectat cu COVID-19.

Ce anunț a făcut Betty Stoian, la două zile după ce o știre falsă anunța moartea lui Florin Salam, tatăl ei

Vestea că artistul ar fi decedat a îngrozit pe toată lumea, dar la scurt timp Betty Vișănescu, fiica manelistului, a avut o reacție extrem de dură și a infirmat această știre falsă spunând că tatăl său nu a murit, însă a avut ceva probleme de sănătate. Mesajul cântăreței a fost unul extrem de tranșant și ea a mărturisit că nu-i vine să creadă unde s-a ajuns.

Totodată, ea a precizat că a primit sute de mesaje în clipa aceea și toți oamenii, rudele, prietenii, au fost șocați să afle că tatăl ei nu ar mai fi printre noi. La scurt timp și Florin Salam a publicat un mesaj prin care și-a liniștit admiratorii și a transmis că e bine și se află la spital.

Astăzi, la două zile de la anunțul fake, Betty a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram, acolo unde a precizat că peste doar o săptămână va cânta alături de părintele ei în București, amândoi pe aceeași scenă.

Florin Salam a fost infectat cu COVID-19

Știrea că Florin Salam ar fi decedat a venit ca urmare a faptului că de câteva zile el se afla la spital, iar abia după articolul fals prin care se anunța moartea sa, rudele au început să vorbească despre ceea ce se întâmplă cu manelistul.

Nora lui Florin Salam ne-a declarat, în exclusivitate, că socrul ei se află în spital, în stare stabilă și că a fost pozitiv la testarea pentru COVID-19. Mai mult de atât, atunci când a fost întrebată dacă manelistul a avut nevoie de oxigen, aceasta a preferat să mărturisească că nu dorește să dea mai multe detalii despre cântăreț, însă a infirmat toate zvonurile șocante făcute despre posibila moarte a sa.

”Este într-o stare stabilă, e internat, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID. Totul este sub control și dorim să se infirme știrea dată.”, a zis ea pentru Spynews.ro.