Horoscop pentru a doua jumatate a lunii august, cu Cristina Demetrescu. Balantele au spor, Sagetatorilor li se deschid niste drumuri

Horoscop 15- 31 august 2022. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena 3, previziunile pentru toate zodiile.

„Toata aceasta perioada, pana in luna noiembrie, din sapte in sapte zile cand Luna completeaza aceste conjunctii turbulente, mai ales pe care isi fac un program bine stabilit, ne streseaza putin pentru ca nu stim ce se intampla, daca o sa iasa bine.

Din 7 in 7 zile, urmeaza data de 18 august, a fost ziua de 11-12 cand a fost Luna Plina, si acum urmeaza aceasta zi si tot asa o sa o tinem pana in luna noiembrie.

Venus este deja in zodia Leului, asta aduce multa bucurie, noroc, chef de distractie, de flirt. E mai superficial tranzitul asta, dar vine cu lectii noi de dragoste pentru cei care poftesc la asa ceva. Are un mare iz estival acest Venus in Leu, ca iubirile de la mare. Venus in Leu este mai egocentric: vreau sa fie ceva pe moment sa para ca sunt bine.

Venus o sa stea acolo pana pe 5 septembrie, apoi Mercur, planeta mentalului si a comunicarii schimba zodia pe data de 27 august, trece din Fecioara in Balanta. Atentie la detalii pentru ca va retrograda in luna septembrie si pe zodia Balantei se spune asa: nu ne intelegem pe gura, trebuie sa punem totul pe hartie, ba chiar sa legalizam”, a spus Cristina Demetrescu .

Berbec
Berbecii au noroc in dragoste, iar cei care au ajuns la o varsta la care nu mai au chef de flirturi restabilesc legaturi foarte bune cu copiii, cu nepotii. Femeile pot ramane insarcinate, se indragostesc. Si foarte multa creativitate.

Taur
Taurul beneficiaza de Venus in casa. Poate sa isi cheme prietenii la un gratar. Cei care isi cauta o casa, Venus ii ajuta sa gaseasca ceva frumos. Li se pune pata pe o casa anume. Relatii bune de familie, impacari. Renovari, inoiri.

Gemeni
Pe Gemeni ii ajuta foarte mult la comunicare. Pot lua cursuri de scriere creativa, se pot apuca de scris, de ce sa nu isi valorifice ce au ei mai bun. Vesti de dragoste, flirteaza, scriu. Stau foarte bine la capitolul acesta si sunt foarte creativi in a aborda. Nu va lasati vrajiti de vorbele frumoase.

Rac
Racul isi echilibreaza un pic bugetul pentru ca era un pic ingrijorat cum se va descurca in luna august. Intra niste banuti. Daca ai salariu fix te mai ajuta mama, te mai ajuta un discount. Cumva, bugetul se echilibreaza. Ba chiar se pot face cheltuieli pe lucruri de valoare.

Leu
Leul beneficiaza cel mai mult de Venus, este in centrul atentiei. arata bine, se simte bine, are chef de dragoste si este si generos. Leul cand se simte bine, da. El este cel care s-ar putea sa ii adune pe oameni si atunci foarte multi depind de el.

Fecioara
Pe Fecioare, Venus le ajuta cu sanatate si o stare de bine. Se odihnesc mai bine, au ele gandurile lor, dar poate sunt secrete. Le fac sa se simta bine, poate o iubire secreta. Venus le aduce o stare de pace si de liniste.

Balanta
Pe Balante, le ajuta cineva. Au suport, au ajutor. Sunt recomandate, sunt protejate si divin si astral si de prieteni. Pot primi invitatii, propuneri, ponturi. Cert este ca vine cu beneficii din sfera prietenilor.

Scorpion
Scorpionul are o perioada foarte buna din punct de vedere profesional si de prestigiu. Este minunat pentru cei care au o cariera mai ales intr-un domeniu creativ. Orice Scorpion se poate bucura in comunitatea lui, devine cetateanul fruntas. Face ceva important si e apreciat. Venus in Leu, intr-o pozitie culminanta, il incarca cu energie pozitiva.

Sagetator
Sagetatorilor li se deschid niste drumuri, niste cai. Venus este pe casa calatoriilor in strainatate. Unii se gandesc ce vor sa faca cu viata lor. Venus le aduce un ideal care ii poarta mai departe in viitor.

Capricorn
Capricornilor, Venus le aduce bani. Recuperarea unor datorii. Mai ales cei care sunt freelanceri sau cei care au firmele lor, au incasari. Se pot bucura de discount-uri, investitii.

Varsator
Varsatorul il priveste pe Venus in fata. Asta inseamna ca Varsatorul devine optimist si este intr-o perioada buna. Pe cei care sunt casatoriti, Venus ii ajuta sa se simta bine cu partenerii lor, sa se impace, sa discute proiecte de viitor, sa faca un copil. Sau sa primeasca cereri in casatorie. Vede numai lucrurile bune.

Pesti
Venus le aduce sanatate, analize bune, se simt bine, gasesc terapii care sa ii ajute sa depaseasca unele probleme de sanatate si foarte multi Pesti trebuie sa isi aduca aminte cu ce i-a inzestrat Dumnezeu si anume cu inclinatia catre arta. Isi descopera un talent pe care il poate transforma, pe viitor, intr-o ocupatie care sa ii aduca si bani.