Adda a dezvăluit de la cine a luat boala Lyme: „S-a întâmplat cel mai probabil congenital”

Adda (30 de ani) a mărturisit cum a luat, de fapt, boala cu care se confruntă de multă vreme. Cântăreața a aflat ce afecțiune are după multe investigații, dar și de la cine ar fi „moștenit” boala Lyme.

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută de publicul larg ca Adda, a dezvăluit care este starea sa de sănătate. Zilele acestea, în cadrul unei emisiuni TV, a spus ce modificări a făcut pentru a se putea trata, dar și cum a căpătat boala. După cum a spus cântăreața, boala ar fi fost transmisă ereditar, dar s-a activat după ce a fost ciupită de țânțar.

Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde. Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă.

Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă. Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile.

S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă.E foarte important să mâncăm sănătos”, a povestit Adda în cadrul unei emisiuni TV.

Adda, despre viața de după boala Lyme: „M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere”

După ce fusese tratată pentru un diagnostic greșit, Adda a dat de un medic care i-a afecțiunea reală. Cântăreața nu suferă doar de boala Lyme, ci și de Borelia și Bartonella. Cu toate acestea, tratamentul pare să dea roade, iar artista a început să se simtă mai bine.

„Trăiesc o perioadă cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%.

Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo. Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr Rareș Simu, om frumos”, a spus Adda pe rețelele de socializare.