Horoscop final de vara 2022 cu Mariana Cojocaru

Horoscop final de vara 2022, cu Mariana Cojocaru. Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt previziunile pentru finalul de vara 2022.

Horoscop pentru Berbec
La berbec, lucrurile sunt destul de clare. Este o perioadă în care constrângerile își vor pune amprenta asupra destinului lor sentimental, amoros și, de ce nu, pe zona de carieră și de business. Pentru că ei sunt foarte ambițioși. De regulă bagă cornițele la înaintare. Se gândesc acum la tot soiul de chestiuni care să-i mobilizeze să-i antreneze. Contextul astral îi va pune în tot soiul de situații care mai de care mai ferite. Lucrul acesta se va simți în zona familiei, sentimental, pe matrimonial, dar și pe zona de carieră.

Horoscop Taur
Taurii sunt și ei într-o perioadă destul de tensionată. Totul vine pe aspect karmic care mă duce cu gândul la viețile anterior anterioare ale unui Taur. Câtă vreme vorbim de axa Karmică, în viețile anterioare se vede cât a evoluat, ce a făcut, ce n-a făcut, unde sunt restanțele, de ce nu reușeștei acum să evolueze.. Și abia atunci pot să spui care este calea lui corectă de evoluție. Deci, astrograma karmică a unui Taur este foarte importantă acum. Perioada este de așa natură încât ar vrea să facă mai multe lucruri, dar sunt la o răspântie de drumuri.

Horoscop Gemeni
Gemenii au un cuvânt-cheie foarte interesant: „izbucniri”, fie în foarte bine, fie în extrema cealaltă. Gemenii, în general, sunt firi foarte sociale, sunt foarte deschiși, fac lucrurile în așa fel încât să vadă partea plină a paharului. Da, acum izbucnesc pentru că dacă au ceva de realizat, zona de carieră, vor gândi o strategie în așa fel încât să le iasă. Dar e foarte important cum fac strategia respectivă, pentru că pe cât sunt de înfocați pe atât de repede li să pot tăia aripile din septembrie încolo, când vom avea o altă cvadratură care este legată de zodia lor. Deci este important să fie atenți acum la persoanele cu care se asociază, cu persoanele care le sunt cu adevărat aliate sau inamici.

Horoscop Rac
Conjunctura astrală pune o presiune foarte mare asupra sănătății Racilor sau a cuiva din familia lor. Asta în primul rând. Ar mai putea apărea, însă, presiuni și asupra laturii sentimentale. Și asta din cauza lui Lilith, a Lunii Negre și a Soarelui din Leu.

Horoscop Leu
Lei sunt practic acum poziționați undeva între ciocan și nicovală, pentru că Soarele este în Leu. Teoretic ar trebui să le dea un plus, dar nu se vor simți tocmai în elementul lor. Mă refer la persoanele care deja sunt majore, atunci când se spune că se activează karma unui om. Nu mă refer la copii, dar pot să mă refer la copii atunci când vorbim de orientarea școlară, profesională, socială. Pentru că fiecare copil are înscris pe astrograma lui în ce direcții e bine să o ia.

Horoscop Fecioară
Fecioarele sunt și ele într-o zonă călduță, pentru că acum Soarele este în Leu, dar, pe urmă, când se pregătește spre finele lunii să meargă în Fecioară, se va schimba macazul. Acum, schimbările că sunt mai mici sau că sunt bruște diferă de la Fecioară la Fecioară. Să se pregătească la schimbări mari ceva mai încolo.

Horoscop Balanță
Balanța se găsește într-o altă ipostază – acum se gândește cum să împace și capra și varza. E un lucru destul de dificil, că altfel n-ar exista o astfel de vorbă în tradiția populară. Și fiind într-o perioadă în care lucrurile încă sunt temperate, Balanța se poate folosi de intuite.

Trebuie să fie atentă la sănătatea ei sau a unei persoane dragi din familie. Are anumite blocaje care țin de străinătate, de studii, studii în țară, studii în străinătate, schimbat localitatea.

Horoscop Scorpion
Scorpionul este într-o perioadă de tipul „liniștea dinaintea furtunilor uriașe dezlănțuite”. Prin urmare, trebuie să fie atenți la aceste furtuni care vin după exploziile solare, pe aspectul de cvadratură pe care Soarele natal al Scorpionul îl face cu Soarele din Leu, cu axa karmică Scorpion-Taur, unde va fi și Uranus retrograd, un Saturn retrograd în Vărsător. Deci, nu este o perioadă ușoară și urmează o perioadă și mai grea. Aspecte karmice importante îi vor duce cu ochii către trecut, către viețile anterioare: ce au făcut bun, ce n-au făcut bun, ce au de corectat acum, cu ce misiune au venit în viața asta pe Pământ.

Horoscop Săgetător
Sunt dezorientați, pentru că o persoană dezorientată nu știe încotro să o ia, nu știe pe unde este calea corectă, nu știe de ce a ajuns să fie dezorientată. Este o perioadă în care cumulul ultimilor doi ani de zile vine și izbucnește. La unii poate izbucni pe zona care ține de sentimental, la alții pe carieră, relația cu străinătatea, la alții pe zona de justiție. Poate să fie aspecte care țin de sănătate și de relațiile cu cei dragi, chestiuni de viață care nu trebuiesc lăsate așa la voia întâmplării.

Horoscop Capricorn
Capricornul este și el presat de Lilith. Așa că trebuie să fie foarte atent pentru că poate fi prins cu mâța în sac. Aici mă refer și la sentimental, și la carieră, asocieri, parteneriat, de loc de muncă, deci chestiuni care sunt importante.

Horoscop Vărsător
Vărsătorul are o structură cu 3 de „R”: revitalizare, reorientare, reorganizare și chiar revenirea a către ceva din trecut. Se va duce cu gândul către trecut. De acolo, se spune, că trebuie să activeze ceva care a rămas într-o formă latentă. Ține de karmă și acel trecut poate să fie ancestral, poate să meargă către vieți anterioare, către lucruri pe care le-a lăsat acolo în stand-by și trebuie să le rereactiveze, să le reactualizeze și, de ce nu, să le desăvârșească acum.

Horoscop Pești
Peștii au preocupări care țin în primul rând de sănătate. Abia pe urmă preocupări care țin de business, de carieră. Au ceva în plan, e un soi de, mini-proiect, o idee pusă practică din septembrie încolo și atunci, aș spune eu, e bine să se gândească de 2 ori înainte de a face mișcarea. Peștii în general sunt destul de temerari. Ei reprezintă zona de tranziție către vechi și ceva nou. Și partea care îi ține de karmă e la fel importantă, pentru că tot ce ține de astrograma karmică, de vieți anterioare ale unui nativ sau native din această zodie îmi arată dacă poate să atingă obiectivul cu succes sau nu, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Prima TV.