Cum arata Taisia, iubita lui David Popovici! Gestul facut pentru campion la revenirea in Romania

David Popovici a revenit in urma cu cateva zile in Romania si a avut parte de o surpriza la aeroport din partea iubitei sale. Campionul si Taisia formaza un cuplu de aproximativ doi ani.

David este cunoscut de un mapamond întreg, după ce a devenit dublu-campion la natație, la Campionatul Mondial din acest an, fiind al doilea înotător care reușește o astfel de performanță. Cu toate acestea, sportivul și-a păstrat modestia și se consideră un adolescent de 17 ani, care a ajuns unde este prin multă muncă și susținerea celor dragi.

Printre oamenii care l-au sprjinit pe marele campion, se numără și iubita sa, Taisia, care îi este și colegă de clasă, la Colegiul George Coșbuc, din Capitală. Adolescenta a venit cu entuziasm să-l întâmpine pe David, iar alături de ea a fost și o altă colegă a campionului.

Din păcate, cele două au avut de-a face cu mulțimea de jurnaliști, sosiți pe aeroport pentru a-l surprinde pe Popovici. Deși toată lumea se aștepta ca iubita sportivului să interacționeze cu presa, Taisia i-a rugat pe reporteri să nu o mai fotografieze, notează As.ro.

„Nu mă mai fotografiați”, s-a adresat Taisia jurnaliștilor, în timp ce a încercat să-și acopere chipul cu mâna.

Iubita David Popovici, foto dreapta

David Popvici, în ciuda perfomanțelor excepționale de care a dat dovadă în ultimii doi ani, se consideră un adolescent normal de 17 ani.

Sportivul a transmis anul trecut un mesaj emoționant prietenilor din liceu, printre care și Taisia, iubita sa.

„Îmi place să cred că sunt un licean tipic. Sunt tot David, colegul Taisiei, Melissei, Elizei, al lui Vlad și al tuturor prietenilor mei din Coșbuc”, declara David Popovici anul trecut, după participarea la Olimpiada de la Tokyo, potrivit lead.ro.

Cine sunt parintii lui David Popovici

Odată cu Mondialele de la Budapesta, istoria natației din România a devenit împărțită în două capitole, înainte și după ce sportivul de 17 ani, David Popovici, a devenit dublu-campion mondial, câștigând medalia de aur la proba de 200 m și la cea de 100 m.

Această victorie a adus înotul românesc la un loc de cinste și probabil fiecare copil care face performanță în acest sport îl va avea ca punct de reper pe tânărul Popovici, atletul care la numai 17 ani a luptat într-un sistem potrivnic pentru a deveni cel mai bun din lume.

David Popovici a relatat că a avut mereu parte de susținerea morală a părinților săi, Mihai și Georgeta Popovici, care au crezut în visul fiului lor de a face sport de performanță, chiar dacă o astfel de pasiune pare a fi condamnată la eșec, într-o țară ce oferă condiții extrem de precare în acest domeniu.

David a făcut primele cursuri de înot la recomandarea medicului ortoped, deoarece suferea de afecțiuni ale spatelui. La vârsta de 10 ani a făcut trecerea la sportul de performanță, iar atunci părinții i-au susținut decizia.

„Părinții mei sunt ultimele persoane care să pună presiune pe mine și aș spune că sunt implicați ca toți ceilalți membri ai echipei, poate cei mai implicați pentru că mereu se trezesc devreme să-mi facă de mâncare înainte să merg la antrenament. Au avut grijă să am până la vârsta asta tot ce mi-a trebuit în sport: ochelari, căști și au fost implicați tot timpul și încă sunt pentru că am 16 ani”, a declarat David, potrivit GSP.ro.