Horoscop 29 iulie 2022, cu Tamara Globa. Zodiile care vor avea protectie divina de Sfintii Petru si Pavel

Horoscop 29 iulie 2022. Astrologul Tamara Globa ne prezinta previziunile astrale pentru ziua in care sunt sarbatoriti Sfintii Apostolo Petru si Pavel. Potrivit astrologului, cateva zodii sunt privilegiate in aceasta zi de sarbatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop pentru 29 iunie pentru zodiile de FOC
Berbec

La locul de munca, este posibil sa fii nevoit sa iei niste decizii serioase. Merita sa fii atent cu banii, pierderile sau fraudele nu sunt excluse. Sporturile moderate sau procedurile preventive vor avea un efect benefic asupra sanatatii.

un leu

Diminetile pot aduce momente neplacute. Dar nu fi suparat, trebuie sa te retina si sa incerci sa rezolvi lucrurile. Poti sa fii atent la dorintele tale, sa te rasfete cu ceva gustos. Sunt probabile aventuri amoroase si surprize placute.

Sagetator

O zi favorabila comunicarii, mai ales intr-un cadru informal. Va exista ocazia de a participa la un eveniment social, unde cunostintele placute nu sunt excluse. Sunt posibile oferte tentante care promit profituri bune.

Horoscop pentru 29 iunie pentru zodiile de PAMANT
Taur

Dimineata pot avea loc intalniri interesante, poti invata o multime de lucruri noi, precum si sa inveti ceva pentru tine. In chestiuni financiare, ar trebui sa fii mai atent, deoarece greselile nu sunt excluse. Seara poate fi petrecuta intr-o atmosfera de familie, mai ales daca aveti sarbatoriti.

Fecioara

Este indicat sa incercati sa evitati certurile si neintelegerile la locul de munca, deoarece puteti strica cu usurinta relatiile cu colegii. Intalnirea cu prietenii care vor aduce vesti bune. In viata personala poate aparea o despartire, daca nu faci primul pas.

Capricorn

Este recomandabil sa fii activ in aceasta zi si sa participi la orice activitate. Va exista o oportunitate de a arata de ce esti in stare si de a obtine sprijinul oamenilor influenti. Pot exista oferte interesante pentru castiguri suplimentare. Dar mai intai ar trebui sa analizati totul cu atentie si apoi sa luati o decizie.

Horoscop pentru 29 iunie pentru zodiile de AER
Gemeni

Dimineata pot interveni negocieri de afaceri care pot deschide noi oportunitati. Va exista posibilitatea de a rezolva divergentele cu cei apropiati. Se anunta reusite financiare neasteptate.

Balanta

In prima jumatate a zilei poti intampina unele dificultati. Contradictiile nu sunt excluse. Este indicat sa va controlati actiunile si faptele care pot afecta negativ relatiile cu ceilalti.

Varsator

Se anunta o zi buna pentru Varsatori. Totusi, in relatiile personale, nu ar trebui sa grabiti lucrurile, deoarece nu puteti decat sa agravati situatia. Sunt posibile bonusuri financiare, ceea ce va va multumi foarte mult.

Horoscop pentru 29 iunie pentru zodiile de APA
Rac

Este recomandabil sa dedicati timp treburilor casnice. In aceasta zi nu vor lipsi surprizele romantice. Cumparaturile in aceasta zi vor avea succes. Seara, puteti face lucrurile preferate care va relaxeaza si va aduc placere.

Scorpion

Va fi posibil sa realizezi cateva dintre ideile tale, care vor aduce rezultate pozitive in viitor. Este posibil sa participati la unele seminarii sau evenimente. Prin urmare, merita sa va concentrati pentru a evita greselile grave.

Pesti

Momente placute anunta astrele pentru Pesti. Ziua aduce reusite mari pe plan financiar, dar si personal. Atentie la dieta, ficatul da semne de oboseala.