Alina Sorescu, noi declarații despre divorț. Cum răspunde acuzațiilor că ar avea datorii

În ultimii ani, Alina Sorescu a apărut în atenția publică doar cu proiectele sale profesionale, însă de câteva săptămâni, de când s-a aflat că divorțează, artista s-a văzut în postura de a răspunde unor acuzații și de a clarifica anumite informații. Iată ce spune Alina Sorescu despre ipoteza conform căreia firma sa ar fi înglodată în datorii.

Alina Sorescu rupe tăcerea
Recent au apărut zvonuri potrivit cărora firma artistei ar avea foarte multe datorii. Deși a spus de la bun început că preferă discreția și că nu îi place să-și spele rufele în public, lucru pe care l-a demonstrat de-a lungul timpului, artista s-a văzut nevoită să facă lumină în legătură cu acest subiect.

Alina Sorescu se întreabă retoric oare de ce au apărut în presă aceste informații tocmai acum când se află în divorț cu soțul ei.

Sunt informații interpretate eronat, care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine…Datoriile sunt, 90%, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat, a declarat Alina Sorescu pentru cancan.ro.

Vestea divorțului dintre Alina Sorescu și creatorul de modă Alexandru Ciucu s-a răspândit rapid, mai ales că apăruseră zvonuri încă de anul trecut, cum că între ei sunt probleme. Se pare că artista a fost cea care a luat decizia de a deschide procesul de divorț, iar soțul ei a cerut ordonanță prezidențială cu scopul de a ține la ele copiii, până la soluționarea procesului.

La acest moment, tatăl fetițelor are program de vizită, două weekend-uri pe lună și vacanțele la jumătate.

Alina Sorescu despre cum s-a ajuns la divorț: E greu să intru în aceste detalii
Artista care de-a lungul timpului s-a remarcat în spațiul public doar prin prisma carierei sale muzicale și a ținut viața personală departe de ochii și urechile curioșilor, se vede nevoită acum să vorbească despre divorțul de soțul ei. Alina Sorescu a declarat că ea și Alexandru Ciucu s-au separat din luna februarie a acestui an și că lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp.

El a stat plecat mult timp de acasă, dar e greu să intru în aceste detalii. Lucrurile nu s-au clarificat în ceea ce privește domiciliul copiilor. Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia, a declarat Alina Sorescu într-o emisiune tv.

Situația în privința domiciliului copiilor nu este clară, deși artista a avut câștig de cauză în primă fază. Alina Sorescu spune că încă soțul ei, Alexandru Ciucu, epuizează toate căile de atac, și că tot ce poate face este să-și vadă de proiectele sale și să-și întrețină fetițele.