Luna Noua deschide portile succesului pentru acesti nativi. Camelia Patrascanu, horoscop pana pe 3 iulie 2022.

Horoscop pana pe 3 iulie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Potrivit astrologului, vor fi aspecte interesante, pentru ca se formeaza luna noua pe 29 la primele ore ale diminetii practic, in Rac.

Berbec
Berbecii au prima parte a saptamanii, adica luni si prima parte a zilei de marti, foarte activa, mai ales din punct de vedere mental, informatii, cercetari, investigatii. Au nevoie de date si discutiile, de asemenea, cu tot felul de persoane. Sunt utile drumuri multe la inceput de saptamana poate si ceva acte sau demersuri sau citesc niste acte ca sa se dumireasca.

Pentru miercuri si joi cu Luna Noua, multe calcule si nu toate foarte deslusite legate de proprietate, avere, casa confort sau resurse pentru a face ceea ce isi doresc. In weekend, insa, au o dispozitie mult mai buna.

Taur
Pentru Tauri este o saptamana care incepe cu preocupare pentru bani, bani care vin din felul indemanatic, istet in care ei isi manevreaza cumva interesele, deci fac tot felul de combinatii ca sa le iasa lucrurile. Miercuri si joi cu Luna Noua in Rac, tensiuni pe harta lor, mai ales din punct de vedere administrativ, ori au nevoie de un act. Isi dau seama ca e dificil sa-l obtina. Sunt niste demersuri stufoase, se impiedica intr-o persoana care nu e foarte deschisa. Poate au mai incercat sa bata la niste usi si nu stiu cum sa le deschida.

De data asta tre sa vada daca ii protejeaza legea pentru ceea ce doresc ei sa faca, sa-si corecteze greselile, daca le-au facut. In weekend, alaturi de familie.

Gemeni
Gemenii sunt vioi si energici la inceput de saptamana luni si marti, foarte vorbareti, foarte isteti si pot sa-si aranjeze foarte bine lucrurile. In primul rand, ajung la persoanele de care au nevoie sau la birourile de care au nevoie. Astea ar fi demersurile de succes luni si marti. Miercuri si joi, zilele tensionate vizeaza mai curand banii. Fie sunt necesare niste cheltuieli pentru a face o actiune, mai mult pentru imagine – poate sa fie si participarea la un eveniment festiv, fie pentru un plan de viitor. Au nevoie de o investitie, de aceea, in weekend se consulta cu niste persoane, privesc lucrurile din alta perspectiva, pentru a gasi alta solutie. Se pare ca le reuseste.

Rac
Pentru Raci, inceputul de saptamana pune accent mai mult pe actiuni minutioase, verificari diverse, deci vor sa se asigure mai curand ca lucrurile ies bine. Nu se implica in activitati care le depasesc puterile si e foarte bine si au o intuitie extraordinara, pe care si-o folosesc in relatii, in afaceri, in orice problema o au de rezolvat.

Luna Noua ii tensioneaza, deci, miercuri si joi sunt zile tensionate pentru ei, mai ales daca trebuie sa se pozitioneze intr-un fel confruntativ cu o persoana importanta din viata lor, cu autoritate sau daca resping o actiune, o pozitie, un rol care nu considera ca li se potriveste si sunt dispusi sa refuze. Calcule financiare in weekend.

Leu
Pentru Lei, saptamana incepe foarte bine, foarte social, cu multe intalniri, in tot cazul, primesc complimente, sunt apreciati sau se gandesc la niste evenimente care sa-i puna in valoare si in lumina. Felul lor original de a gandi umorul, ii scoate in evidenta luni si marti. Pentru miercuri si joi cu Luna Noua, atentionarile sunt legate pe de-o parte de sanatate si poate schimbarea unui tratament sau o alta perspectiva din care sa priveasca sanatatea sau niste probleme profesionale, juridice care ar trebui rezolvate. Asta se poate intampla. Rezolvarea, chiar la final de saptamana pentru ca au alta dispozitie, abordeaza alte lucrurile.

Fecioara
Saptamana incepe bine, au niste realizari sau ajung intr-un punct de care pot fi multumite in munca lor. Greu, a fost greu, dar vin niste rezultate luni si marti. Luna Noua insa miercuri si joi aduce dificultati, mai ales in plan sentimental, in raport cu o persoana la care tin. Poate fi copil, partener, prieten foarte bun. Tensiuni, mai ales legat de sentimentul ca pagubesc, ca dau mult, ca nu le se recunoaste efortul, ca nu stiu cum sa ajute si ca cumva toata treaba asta le depaseste puterile. Pentru weekend au nevoie sa-si linisteasca sufletul, de un moment si un spatiu de singuratate, sa se aline.

Balanta
Balantele incep saptamana foarte dinamic, foarte activ, atat sub aspect mental, cat si geografic. Calatoresc, fac vizite, discuta cu multe persoane, propaga ideile pe care le-au, duc munca de lamurire si convingere sau educatie si se ocupa mai mult cu probleme intelectuale si au spor, le iese bine treaba asta. Se simt bine in rol de profesor sau transmitand un mesaj. Luna Noua, miercuri si joi, aduce tensiuni in cariera sau intr-un aranjament pe care l-au avut si care nu sta in picioare sau nu se poate implini din cauza unei persoane sau din cauza unor detalii, elemente poate chiar si juridice pe care nu le-au luat in calcul si care acum strica proiectul, sa au intepenez proiectul, insa au sperante in weekend – discuta si gasesc solutii.

Scorpion
Scorpionii incep saptamana cu preocupari pentru bani. Cumva nu muncesc pentru banii astia, dar din felul in care pledeaza, discuta si stiu sa puna problema onorariului sau sa sublinieze niste avantaje, niste atuuri pe care le-au, scot mai mult decat au crezut. Aspectele sunt minunate si vizand casa, caminul, niste aranjamente bune. Luna Noua, miercuri si joi le aduce dificultati la drum. Poate e bine sa le evite sau sa si le pregateasca foarte bine, trebuie sa respecte legea. Pot avea si dificultati cu autoritatile. Pot descoperi ca pentru o afacere sau o actiune pe care o intreprind nu au tot dosarul complet. In weekend isi bat capul cu tot felul de probleme.

Sagetator
Pentru Sagetatori, relatiile sunt importante. Luni si marti dau bine la public sau vor sa dea. Sunt atenti la sarmul lor, farmecul lor, tinuta lor si au intalniri frumoase, cu multe discutii. De fapt, este o saptamana in care luni si marti discuta mult. Fac o impresie foarte buna. Miercuri si joi, cu Luna Noua, e vorba de bani, bani pe care ar trebui sa-i primeasca in urma unei actiuni, proiect sau niste idei pe care ei si le livreaza altora. Da, nu stiu daca obtin atat cand li s-a spus sau cat spera ei, chiar daca ideile lor sunt valoroase. Cheltuieli diverse, pe care n-ar trebui sa le faca la mijlocul saptamanii, pentru ca nu se dovedesc atat de utile acum. In weekend, plimbari.

Capricorn
Capricornii muncesc, luni si marti, cu mare placere, poate si invata lucruri noi sau exerseaza ceva. Pot colabora cu tinerii, gasesc solutii la care altii nu s-au gandit, foarte practice, solutii prin care fac economie sau castiga bani. Luna Noua de miercuri si joi aduce tensiuni parteneriale, poate chiar conjugale. Si asta pentru ca poate partenerul intreprinde ceva de care Capricornii nu stiau sau pareau sa cada de acord, dar n-au cazut de acord sau fiecare a interpretat cum a vrut. Asa ca discutii in weekend despre confort, casa si investitii.

Varsator
Varsatorii sunt creativi si originali la inceput de saptamana, vin cu idei si au un mod foarte personal prin care rezolva lucrurile. In general, pe partea plina a paharului. Sunt tonici. Atentie la sanatate, insa, miercuri si joi. Sunt niste atentionari de care trebuie sa tina cont. Poate merita sa faca niste investigatii, iar la munca nu prea se simt bine. Au senzatia ca sunt constransi, ca lucreaza intr-un cadru prea limitat sau ca sefii sau colegii nu vad intr-un mod mai viu, mai creativ regulile si normele. Discutii cu parteneriale in weekend.

Pesti
O saptamana care incepe bine, daca se concentreaza ei singuri pe ce au de facut, fara influente din afara. Cu ocazia asta, isi masoara foarte bine posibilitatile, geniul si talentul, si stiu care este maniera si metoda cea mai buna prin care ei pot da rezultate. Luna Noua aduce tensiuni in zona sentimentala, a relatiilor cu apropiatii si cu cei iubiti, dar si au trac, emotii, privind curajul de a-si expune ideile sau talentul, desi de lucrul asta poate sa depinda un proiect si bani. Muncesc mult. In weekend le vine inima la loc si poate au mai mult curaj sa isi prezinte ideile.