Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel: „Acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la bunica”

Puțină lume știe că Monica Anghel este de câțiva ani patroană de pensiune, aceasta deținând împreună cu soțul ei un adevărat conac. În urmă cu șapte ani, artista a cumpărat o fostă fabrică de cherestea din județul Argeș pe care a transformat-o radical. În respectivul „colț de Rai”, Monica Anghel își așteaptă cu brațele deschise turiștii dornici de liniște și de aventuri în natură.

Monica Anghel are o carieră impresionantă pe scena artistică din România și se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Oricum, artista a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Monica a vorbit de nenumărate ori despre căsnicia alături de Marian Caraivan. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Monica Anghel și Marian Caraivan s-au căsătorit în 2010, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au împreună un băiat, Aviv, de care sunt tare mândri. În plus, ei dețin un superb conac în județul Argeș, unde își întâmpină oaspeții cu brațele deschise.

Monica Anghel, patroană de pensiune
La 5 kilometri de satul Gămăceşti, din județul Argeș, există un conac de vis, unde artista Monica Anghel își încarcă bateriile. Nu este în vizită, ci acasă, căci deține moșia din anul 2015, transformând-o într-o destinație preferată de mulți turiști. Vedeta a achiziţionat în comuna Berevoești, județul Argeș, o clădire ce aparţinea fostului producător muscelean de cherestea şi mobilier „Stâlpeni Forestal”. A transformat-o radical, iar azi arată ca un conac boieresc, numai bun pentru a caza turiști dornici de liniște și de aventuri în natură.

Astfel, moșia solistei a devenit cunoscută în zonă, iar pe site-urile turistice are parte de review-uri bune. Monica Anghel, deși e patroană, face de toate la conac și petrece foarte mult timp acolo, în mijlocul afacerii, așa cum e cel mai indicat. Notorietatea o ajută să își promoveze moșia, iar turiștii vin cu încredere, mai ales că artista a avut întotdeauna o imagine curată, credibilă. Chiar și săptămâna aceasta, Monica Anghel se afla acolo și își saluta fanii de pe Facebook, dis-de-dimineață.

Pensiunea este situată la 5 kilometri de satul Gămăceşti. Proprietatea din Argeș are ieşire și la râul Bratia. Conacul are 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, TV, radio, internet. Cei care vor să petreacă un sejur de șase nopți la conacul Monicăi Anghel sunt nevoiți să scoată din buzunar suma de 1.500 de lei, iar micul dejun este inclus. Prețul cazării este pentru o familie cu un copil. De asemenea, prețul pentru o noapte de cazare este de 280 de lei, conform site-urilor pentru turism.

Monica Anghel merge des, la conac, cu toată familia
Totodată, Monica Anghel își adună întreaga familie la conac, pentru a petrece clipe frumoase împreună. Recent, ea publicat pe Instagram o imagine de la conac, în care apare alături de fiul ei, Aviv, și de frumoasa ei mamă. Dar de la moșie nu lipsesc nici tatăl solistei, nici soțul Marian Caraivan și nici fratele, Alexandru.

Așa că familia numeroasă e împreună, într-un cadru de poveste. Mai ales pe perioada pandemiei, Monica Anghel s-a refugiat la pensiune cu toată familia. Astfel, conacul din Argeș a devenit locul care i-a făcut să nu simtă restricțiile anti-COVID impuse de autorități.