A născut Laura Cosoi. Ce nume special a ales pentru cea de-a treia fetiță

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară. Actrița a adus pe lume cea de-a treia fetiță și a anunțat și numele pe care îl va purta micuța. Tot în luna iunie a născut-o și pe Rita, prima ei fetiță. Actrița și soțul ei sunt catolici și au ales aceste nume pentru că au semnificație aparte.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară
Actrița a dat vestea mare printr-o postare pe contul ei de Instagram unde a pus o poză cu bebelușul. Cea de-a treia fiică a Laurei Cosoi va purta numele Lara. Celelalte două fetițe se numesc Rita și Vera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi nu a avut emoții cu privire la această sarcină, ba chiar a muncit până în ultimul trimestru și a așteptat cu nerăbdare ziua cea mare. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Cosmic Curticăpean împreună cu care a construit o familie model.

Ritei i-am pus numele de la Sfânta Rita. Verei i-am pus numele, pentru că ni s-a părut nouă ca va fi așa ca o lumină de vară, Vera. Se potrivește cu Rita. Pentru următoarea fetiță poate ieșim din acest joc de 4. Avem numele, numai că nu o să-l spunem până nu se naște. Vor fi două nume. Sfânta Rita este pe 22 mai și este în calendarul catolic, spunea Laura Cosoi într-un interviu.

Soțul Laurei Cosoi este om de afaceri și iubește discreția. Din familia lor, Laura este vedeta, iar lui îi place să stea în umbră.

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase, solide și longevive cupluri de persoane publice din România.

Cine este Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi
Laura Cosoi (40 de ani) și soțul ei, Cosmin Curticăpean (45 de ani), au aniversat 10 ani de relație pe 25 mai 2022. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei fiice: Rita (3 ani), Vera (1 an) și Lara – nou născută. Ei se cunoșteau din 2003, dar abia în 2012 devenit un cuplu. Ea îl considera total nepregătit pentru viața de familie.

Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulți ani!» și i-am zis că e veșnicul adolescent, nu se gândește la familie, la copii, și el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: «Dar tu nu te simți deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?», povestea Laura Cosoi.