Gabriela Cristea are piscină cu apă de mare în propria curte. Cât a costat să o construiască

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut în sfârșit visul cu ochii, asta pentru că cei doi și-au construit propria piscină. Mai mult de atât, aceasta nu ca oricare alta, ci are apă sărată. Cât a costat întreaga construcție.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit încă de acum cinci ani să-și construiască o piscină, iar visul li s-a îndeplinit în acest an. Anul trecut au început construcția propriu zisă și au săpat groapa în locuința lor, dar s-au ocupat și de țevi, iar anul acesta au finalizat-o.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au piscină cu apă de mare
Totuși, nu e vorba despre o piscină oarecare, căci au ales ca aceasta să fie umplută cu apă sarată, iar la Xtra Night Show au explicat și despre ce e vorba și în ce constă acest proces.

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie.

Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, a spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Cât a costat construirea piscinei
În ceea ce privesc costurile pentru întreaga piscină, acestea nu au fost deloc mici, însă Gabriela Cristea și Tavi Clonda au spus că nici nu au fost uriașe, căci depinde de fiecare cum vrea ca aceasta să arate la final.

Pentru piscina imensă pe care și-au construit-o în curtea casei, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au scos din buzunar suma de peste 20.000 de euro, dar au precizat că au mai avut parte și de anumite reduceri.

”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt foarte fericiți împreună, iar cei doi au două fetițe de care sunt foarte mândri. Ei spun că anul acesta își doresc să meargă și într-o vacanță în doi, iar prezentatoarea de la Antena Stars a spus că vor pleca la Istanbul împreună.