Mihai Voropchievici, lectia karmica pe care zodiile trebuie sa o invete. La ce trebuie sa fie atent fiecare nativ

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici, a prezentat, la Antena 3, lectia karmica pentru fiecare zodie in parte.

Berbec – sunt explozivi, sinceri, deschisi, vin in viata noastra sa ne ajute, fara sa vina cu vreun tipar anume, ei sunt bio, naturali. Ei ne invata ca noi sa fim la fel de naturali, ne invata lectia naturaletii, care e foarte greu de insusit intr-o lume in care se poarta masti. Actorii sunt cele mai complexe fiinte umane, fiindca cel putin 10 zodii a jucat fiecare pe scena. Berbecul ne invata sa nu ne ascundem trairile, chiar daca adevarul supara, pentru ca el, cu zambetul pe buze, iti tranteste adevarul in fata. Tot el ne invata si lectia comunicarii deschise, pentru ca vine deschis la suflet.

Mihai Voropchievici, lectia karmica pe care zodiile trebuie sa o invete.
Taur – intr-o relatie, el nu accepta infidelitatea. El spune „daca te-am ales, e pentru toata viata”. Daca calci stramb, el s-a debarasat de tine. E ambitios, perseverent. Va dori sa fie unic pentru tine, iar tu sa fii unic pentru el. Taurii sunt oameni verticali, iar exemplul lor e de urmat.

Gemeni – o zodie pe care nu o poti baga in tipare si care ne ofera lectia libertatii. Nu poti sa-i pui sa fie prizonierii unei idei stricte, nu poti sa-i bagi intr-o rutina. Ei apar ca sa ne demonstreze karmic ce inseamna libertatea, independenta, atingerea limitelor, pentru ca ei se pliaza pe situatie. Persoanele din viata noastra nu sunt proprietatea noastra, nu trebuie sa fim posesivi si trebuie sa-i respectam pe oameni – asta ne invata Gemenii. Dar trebuie sa-i lasi spatiul lui liber, pentru ca tu esti un intrus. Daca nu respecti lectia libertatii, vei cadea in propria ta capcana, pentru ca Geamanul nu se mai simte liber.

Rac – rabda, tace, face, iarta. Undeva are ceva imprumutat de la Balanta si ca sa nu creeze disensiuni, cateodata creeaza compromisuri. Acesti nativi intra in viata ta pentru a scoate la suprafata sentimente pe care tu te temi sa le exteriorizezi. Si te intreaba „Tu stii sa spui Te iubesc?”. La un moment dat, vor intelege toti ca Racul mentine unitatea, afectiunea in familie, ei au partea lor de dragoste, de sinceritate. Cand vom invata toti lectia iertarii, care e specifica Racului? Tot ce poate fi frumos in lume poate fi oferit de nativul din Rac.

Mihai Voropchievici, lectia karmica pe care zodiile trebuie sa o invete.
Leu – e cel care iti spune ca nu poti sa nu reusesti, ca tu aduci norocul in viata ta. Norocul nu sta la lasi, el vine la cel curajos. Se spune ca Dumnezeu ii iubeste pe cei curajosi. Si Leul te pune pe picioare, iti insufla forta lui de a izbandi si apare atunci cand esti descurajat. De la el primim lectia curajului si ne spune ca rolul nostru in viata e sa trecem peste obstacole si sa le depasim.

Fecioara – o zodie mai cicalitoare, dar care e responsabila in ce face. De la ea inveti sa te organizezi, te invata ca daca nu esti ordonat, nu ai reusita. E atenta la detalii, ne invata sa fim responsabili. Te invata ca fara un efort nimeni nu va veni la usa ta pentru a-ti oferi niste rezultate.

Balanta – inainte de a te pune la treaba, te ia cu vorba buna, te cumpara si te vinde. Daca nu ai ascultat, tipa la final. Balanta te invata lectia diplomatiei. De la ea inveti sa abordezi lucrurile cu tact, intelepciune, sa comunici diplomat, nu agresiv.

Scorpion – ne ofera lectia pasiunii. E cel care stie cum sa ofere acea pasiune, indiferent ca e vorba de munca sau dragoste. E pasionat in tot ceea ce face si fantastic de determinat. Cand a plecat la drum sa faca ceva, e convins 200% ca el va rezolva. Deci, orice faci, fa cu pasiune, asta ne invata Scorpionul.

Mihai Voropchievici, lectia karmica pe care zodiile trebuie sa o invete.
Sagetator – el stie doar sa rada, lectia optimistului. El te invata sa te bucuri de cele mai marunte lucruri pe care le primesti in viata. Te invata ca in situatii critice, pe care tu le consideri disperate, sa spui da, pentru ca la el nu exista nu. Si asa, salveaza multe situatii. Cea mai importanta lectie a destinului de la ei e optimismul.

Capricorn – el este cel matur care ne invata lectia maturitatii. Apare in viata ta cand vei oscila. Karmic, inveti dupa niste ani de zile, ca legaturile karmice sunt cam greu de distrus. Te invata sa privesti lucrurile cu maturitate si sa actionezi cu maturitate ca sa obtii reusita.

Varsator – e un perspicace, ne ofera lectia perspicacitatii. Un om care nu si-a dezvoltat intelectul nu o sa fie niciodata perspicace, ca nu are de unde. El ne mai spune ca daca viata ta e plictisoare, daca iti face prea multe ganduri pentru ceea ce a fost sau ce va urma, poate nu cazi, ci inveti sa zbori.

Pesti – ofera dragoste, primeste dragoste. E dotat cu sentimentul de compasiune, dragoste, si profesional, in toate domeniile. Ofera lectia iubirii si va primi lectia iubirii. Invata de la ei lectia iubirii si sa te bucuri de tine, de viata si de oamenii speciali din preajma ta.