Aurelian Temișan și Monica Davidescu sărbătoresc 27 de ani de relație: „Dacă aș fi știut ce ne rezervă viitorul”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sărbătoresc 27 de ani de relație. Cei doi actori formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Astăzi, Aurelian Temișan și Monica Davidescu împlinesc 27 de ani de relație. Artisutl a făcut publică povestea primei întâlniri pe care a avut-o cu mama fiicei sale.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sărbătoresc 27 de ani de relație: „Dacă aș fi știut ce ne rezervă viitorul”
Aurelian Temișan și Monica Davidescu trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din lumea mondenă. Cei doi actori sunt împreună de aproape trei decenii, iar împreună au o fiică minunată, Daria, care le calcă pe urme. Aurelian Temișan și Monica Davidescu împlinesc 27 de ani de relație, iar cu această ocazie, actorul a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre el și Monica.

Potrivit acestuia, ziua de 13 ianuarie 1995 este ziua care nu va fi uitată niciodată. Cei doi au participat împreună la un eveniment, iar de atunci nu s-au mai despărțit. ”27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram în cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine. Te-am privit și ți-am spus: ‘simplu Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni’, a scris Aurelian Temișan, pe pagina personală de Instagram.

Actorul a declarat că dacă atunci ar fi știut că va sta toată viața alături de Monica, îi oferea alt răspuns. ”Dacă as fi știut ce ne rezervă viitorul, ți-aș fi spus așa: ‘Monica, intră și spune-le următoarele: Doamnelor și Domnilor, urmează… soțul meu, tatăl viitoarei și minunatei noastre fetițe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viața, cu bune, cu rele, cu neajunsuri și bucurii, tristeți și lacrimi de fericire…’ Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. La mulți ani ție, la mulți ani nouă!”, a completat juratul de la ”Te cunosc de undeva”.

Monica Davidescu, despre căsnicia cu Aurelian Temișan
Monica Davidescu este alături de Aurelian Temișan de 27 de ani, sprijinindu-l necondiționat. Cu toate astea, relația lor de cuplu nu a fost una lipsită de mici disensiuni, dar mereu am știut cum să le rezolve. Actrița a spus că secretul relației lor este comunicarea, ea fiind o persoană directă, iar el este foarte ascultător. ”Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ”, a spus soția lui Aurelian Temișan.

Vedeta a oferit și câteva detalii intime din căsnicia cu Aurelian Temișan. „Ei, nouă ne place să descifrăm texte. Atunci de ce să nu facem asta, de ce să nu căutăm piese noi? Şi în pandemie, când am stat foarte mult şi toate activităţile au fost întrerupte, chiar asta am făcut. Am şi repetat acasă, am făcut şi nişte filmări, soţul meu a făcut şi un videoclip”, a completat actrița.