Durere fara margini pentru Dinu Maxer. S-a stins unul dintre cei mai dragi oameni din viata sa

Durere fara margini pentru Dinu Maxer. Vedeta trece prin momente cumplite dupa ce tatal saua urcat la ceruri. Dinu a postat un mesaj impresionant in memoria tatalui sau, care a pierdut lupta cu cancerul.

Tatal lui Dinu Maxer avea cancer
“A fost pana azi … un tata perfect! Ii multumesc pentru tot! Mi-a fost si tata si prieten!

Am atatea lucruri pe care as vrea sa le impartasesc cu voi despre tatal meu… Mi-l amintesc tinandu-ma de saua de la bicicleta …sau stand cu mine cand studiam la acordeon…apoi imi amintesc ca s-a intors din strainatate unde a lucrat 2 ani si mi-a cumparat o super-orga…a fost si dur cu mine in adolescenta cand ma pregateam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina…mi-l amintesc in sala la primul meu spectacol si apoi bucurandu-se cand devenisem cunoscut…dezamagit ca am lasat medicina, dar multumit ca eram fericit cu viata mea de artist.

L-am surprins apoi mandrindu-se cu mine si cu cariera mea muzicala – acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a facut, deoarece nu era genul care lauda sau felicita!

Ne uitam mereu la meciuri impreuna! Aveam aceeasi echipa favorita – Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech in 1996! In ultimii ani, mergeam la el si vedeam meciurile importante impreuna. L-am vazut apoi dedicandu-se total celor doi frati ai mei – facand si pentru ei tot ce putea…dovedindu-mi ca nu era doar pentru mine un tata perfect!”, a scris cantaretul pe Facebook.

Dinu Maxer a spus ca in anul 2007 tatal sau a fost diagnosticat cu cancer, insa a luptat cu indarjire sa invinga boala si sa se recupereze. Din pacate insa, dupa atatia ani, boala a recidivat. De aceasta data barbatul nu a mai putut face fata bolii si inima sa a cedat.