Ea este fetița de 12 ani care a murit în Capitală, lovită de un polițist pe trecerea de pietoni. Ce s-a aflat la scurt timp de la tragedie e sfâșietor

Eleva și-a dat ultima suflare în brațele medicilor, care au încercat din răsputeri să o salveze.

Două eleve din Capitală, în vârstă de 11 și 12 ani au fost lovite puternic de un polițist pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau strada.

În urma impactului, medicii sosiți la fața locului au început să le acorde primele îngrijiri medicale, însă pentru una dintre minore nu s-a mai putut face nimic.

Fetița decedată mai avea acasă un frate, în vârstă de 3 ani

Doi părinți din Capitală trăiesc șocul vieții, după ce în urmă cu puțin timp au fost anunțați că fiica lor a sfârșit în urma unui accident rutier. Minora, în vârsta de 12 ani, se deplasa către casă împreună cu o altă colegă în momentul în care o mașină de poliție le-a acroșat pe trecerea de pietoni.

Impactul cu solul a fost atât de puternic, încât pentru una dintre fete nu s-a mai putut face nimic, căci loviturile provocate i-au fost fatale.

Potrivit g4media.ro, cea de-a doua elevă a fost transportată de urgență la spital, cu fractură de gambă și contuzie abdominală.

În urma nefericitului eveniment, s-a aflat că victima decedată nu era singură la părinți, ci mai avea acasă un frățior, în vârstă de trei ani.

Unchiul fetei a declarat că părinții sunt devastați: „Mai are un băiețel de trei ani care, din fericire, era la grădiniță. Este la grădiniță și nu știe nimic deocamdată. Nu știu cum o să facă ei, să îi dea vestea.”, a spus unchiul minorei omorâte, în cadrul emisiunii Mirelei Vaida.

 

Polițistul care se afla la volan ar fi avut viteză

Din primele informații, nu se știe dacă polițistul care le-a acroșat pe cele două eleve cu mașina de serviciu a fost sau nu în misiune. Potrivit g4media.ro, acesta se afla singur în autoturism la momentul accidentului. Martorii spun că reprezentantul legii avea o viteză destul de mare atunci când a dat peste cele două minore: „Au luat-o să o bage în mașină, să o resusciteze, ne-au spus că sunt șanse minime de supraviețuire, am sperat în continuare să își revină, ceea ce nu s-a mai întâmplat.

Mașina poliției nu avea luminile, nici sunetul pornite. Le putea vedea de la o distanță foarte mare. Ele nu au fugit, au mers încet. Mașina avea o viteză foarte mare. Dacă voia să încetinească, în momentul în care le-a văzut, o făcea.”, a mai spus unchiul fetei de 12 ani, în emisiunea amintită.