Laurențiu Reghecampf, prins cu noua iubită chiar de fiul său, Bebeto. Declarațiile inedite făcute de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, prins cu noua iubită chiar de fiul său, Bebeto. Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Reghe, dar și cum a descoperit că soțul ei are o relație secretă cu o altă femeie. Fiul lor, Laurențiu Junior a fost cel care a descoperit.

Laurențiu Reghecampf, prins cu noua iubită chiar de fiul său, Bebeto. Declarațiile inedite făcute de Anamaria Prodan
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf i-a șocat pe cei apropiați, mai ales că aceștia păreau a fi foarte fericiți. După 15 ani de relație, Anamaria Prodan și Reghe au decis să-și spună adio. Invitată în podcast-ul lui Codin Maticiuc, impresara a vorbit despre căsnicia cu antrenorul, dar și cum a descoperit că este înșelată cu o altă femeie. Potrivit afaceristei, copiii au fost la curent cu tot ceea ce se întâmplă în căsnicia lor, iar Bebeto a fost cel care a descoperit că tatăl lui are o relație cu o altă femeie.

Vedeta a mărturisit că nu se pricepe foarte bine la tehnologie, spre deosebire de fiul ei, Bebeto, care a descoperit că Reghe are o iubită. Acesta a folosit funcția ”Share Location” de pe telefonul său mobil și a mers direct acasă la tatăl său, fără să îl anunțe. În acea perioadă, Anamaria era plecată în Dubai. Acesta l-a prins pe antrenor cu noua sa iubită, iar băiatul a sunat-o imediat pe mama sa, pentru a-i spune ce se întâmplă.

”Copiii au stat lipiți, copiii meu au știut secundă de secundă tot ce se întâmplă. L-a prins fii-su, nu l-am prins eu. Ăla mic l-a prins cu amantele, și cu asta, la ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis share location ăla pe telefon și l-a luat direct, eu nici nu mă pricep. M-a sunat, eu eram în Dubai, mi-a zis, mamă, vezi că ăsta are o amantă, iar a luat-o razna”, a afirmat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a recunoscut că Reghe a avut mai multe relații extraconjugale
Anamaria Prodan a recunoscut că fostul său partener a mai avut și alte relații extraconjugale, dar de fiecare dată l-a iertat, la insistențele sale. De asemenea, Anamaria a declarat că Laurențiu Reghecampf va fi obligat să îi ofere toți banii pe care i-ar fi sustras din averea familiei, spunând că întotdeauna pentru ea copiii săi vor fi pe primul loc. Impresara a mărturisit că niciodată nu i-a verificat telefonul mobil al lui Reghe sau conturile sale bancare.

”Mă întreabă toată lumea. Partajul care e?! Că el tot ce avea, ceasuri, tot, a furat și a plecat cu ele de acasă. Direct amanta, direct în cont, adică îți dai seama cât de prost să fii să faci direct din contul copiilor tăi în contul amantei? Eu m-am uitat târziu, acum când m-am trezit”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul podcastului.

Anamaria Prodan a dezvăluit că în perioada în care încă mai erau o familie, nu i-a permis lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare. Vedeta a subliniat faptul că acum, după ce Laurențiu și-a făcut cont de Instagram, antrenorul apreciează imaginile multor femei.