Gest emotionant facut de baiatul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian in amintirea artistului

Tanarul artist, Alin Gabriel Matei i-a adus un omagiu lui Petrica Mitu Stoian, pe care l-a considerat tatal sau adoptiv. Solistul a lansat o melodie si un videoclip in memoria regretatului artist Petrica Mitu Stoian.

Gest emotionant facut de baiatul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian in amintirea artistului
Alin Gabriel Matei a suferit foarte mult dupa ce a aflat ca Petrica Mitu Stoian a decedat. Tanarul artist a trecut cu greu peste acele momente.

Alin Gabriel Matei a lansat o piesa si un videoclip in memoria lui Petrica Mitu Stoian. Este vorba despre o piesa care are un titlu sugestiv, “E pustie padurea fara glas de turturea”. In videoclip, acesta a folosit mai multe fotografii ale regretatului artist.

Lansarea a avut loc de Sfantul Andrei.

“NOU❤️‍🩹In memoriam Petrica Mitu Stoian !”, a scris Alin Gabriel Matei pe pagina sa de Facebook.

Petrica Mitu Stoian si Alin Gabriel Matei se cunosteau de mai multi ani. Cei doi s-au intalnit pe vremea cand Alin era copil si participa la un concurs. Regretatul solist de muzica populara nu a avut copii, dar l-a indragit pe Alin imediat si l-a considerat baiatul sau de suflet.

“Atunci cand am aflat ca este in juriu m-am dus cu teama pentru ca era direct. -Tu canti, continua cu ceea ce ai de facut tu. Nu canti, pune mana invata carte. Ei bine, dupa ce am cantat a avut cuvinte de lauda, am schimbat numere de telefon, ne-am imprietenit m-a ajutat mult”, declara Stoian pentru Romania Tv.

Cu doar cateva zile inainte sa se stinga, Petrica Mitu Stoian si Alin participasera impreuna la o filmare.

“Nu s-a gandit nimeni ca este ultima filmare”

“Chiar spunea ca va fi ultima filmare, dar noi cand am auzit nu ne-am gandit ca asa avea sa fie. ne gandeam ca e o vorba spusa la suparare, poate de la oboseala, in niciun caz ca s-ar putea intampla o asa tragedie. Nu s-a gandit nimeni ca este ultima data”, a mai spus tanarul artist.