Horoscop zilnic, 2 decembrie 2021. Vesti amestecate pentru zodii

Horoscopul nu recomanda planificarea lucrurilor importante pentru astazi. Nu vor aduce rezultatul scontat.

Berbec

Tensiunea se incalzeste. Ispitele te bantuie pur si simplu astazi. Amanati toate planurile pana maine, reprogramati intalnirile. Este nevoie de mult efort pentru a conserva celulele nervoase. Vei lua o serie de decizii extraordinare, dar calitatea lor va avea de suferit. Petreceti seara in liniste, daca se poate in afara orasului. Faceti o baie parfumata. Relaxati-va ascultand muzica placuta.

Taur

Taurul apropiat de astazi va testa rabdarea. Incearca sa arati astfel de trasaturi ale caracterului tau precum generozitatea si cedeaza. Veti face o achizitie scumpa sau veti incepe o renovare. Vei avea nevoie de putere. Prin urmare, nu este nevoie sa injurati si sa va certati. Iti vei pierde cea mai mare parte a energiei. Treburile casnice vor fi o distragere constanta. Astrele recomanda sa faci toate lucrurile treptat, marcandu-le in planor. Atunci vei fi sigur ca nu ai uitat nimic.

Gemeni

Horoscopul nu le recomanda Gemenilor sa treaca peste reguli si astfel sa-si atinga obiectivele. Nu vei obtine ceea ce iti doresti in detrimentul altora. Astazi, meschinaria si actiunile tale nesabuite iti vor dauna nu numai tie, ci si celor apropiati. Nu fiti egoisit, ganditi-va la ceilalti. Opreste-te si gandeste-te la detalii, graba nu este o cale de iesire. Oamenii apropiati vor juca un rol important in destinul tau.

Rac

Racul este dificil si consumator de energie. Pot fi facute multe greseli care pot duce la neintelegeri si dezacorduri. Oamenii care servesc pentru binele statului trebuie sa fie atenti si concentrati. Vor dori sa va calomnieze, sa trimita informatii false, sa va verifice munca. Pot incepe dificultati in interactiunea cu conducerea. Vestile proaste vor incurca toate planurile. Poti chiar sa renunti la obiectivele tale.

Leu

Intransigenta Leilor fata de nedreptatea externa va duce la certuri minore si ciocniri cu vecinii, prietenii si chiar colegii. Nu tuturor le va placea parerea ta. Nu ar trebui sa insisti si sa mergi inainte cu adevarul tau. Nu vei convinge pe toata lumea ca ai dreptate. Energia cheltuita in timpul zilei este cel mai usor restabilita intr-o baie de aburi sau sauna. O seara relaxata te va ajuta sa adormi usor si sa uiti de ceea ce se intampla.

Fecioara

Fecioara, reduceti comunicarea daca este posibil. Relaxarea si meditatia vor ajuta la restabilirea echilibrului intre imaginea ta exterioara si cea interioara. Petrece seara singur. Analizati tot comportamentul. Incercati sa gasiti momentele care va iau in cale in relatiile cu oamenii. Ceaiul de tei va va da putere. Un masaj ar fi o reincarcare placuta.

Balanta

Motto-ul Balantei pentru astazi este munca grea, constiinciozitatea si oportunitatea actiunii. Ziua este buna pentru realizarea planurilor creative. Incercati sa finalizati munca pe care ati inceput-o. Vei culege roadele maine. Cu aceasta abordare a afacerilor, ai noroc garantat. Amintiti-va ca uneori trebuie facute compromisuri in numele cauzei si pentru binele comun. Concurenta cu cei mai puternici rivali va va provoca neajunsuri si slabiciuni.

Scorpion

Viata personala poate sa nu functioneze deloc asa cum si-ar dori Scorpionul. Presiunea puternica a sotului va fi simtita pe tot parcursul lunii si va trebui sa faceti compromisuri, daca nu sa va predati complet. Ultima luna a acestui an va stabili un pret foarte mare pentru sentimente. Apara-ti drepturile, incearca sa eviti situatiile stresante.

Sagetator

Pentru Sagetator, ziua este asociata cu o alimentatie adecvata, exercitii fizice si informatii. Potentialul tau de viata va fi la maximum astazi. Energia excesiva poate duce la o deteriorare a relatiei cu unul dintre prietenii tai. Aceasta este ziua creativitatii. Ea promite sa fie plina de evenimente interesante in viata personala, dar lucruri importante sau stiri neasteptate te vor face sa uiti pentru o vreme de hobby-urile tale.

Capricorn

O zi extrem de nefavorabila pentru Capricorni, deoarece locatia astrelor avertizeaza ca astazi va trebui sa va confruntati cu multe probleme in relatiile cu ceilalti. Probabil atitudine dezonoranta sau tradare din partea oamenilor pe care ii considerati aliati. Daca nu faci compromisuri, situatia va escalada pana la extrem.

Varsator

Pentru Varsator, ziua simbolizeaza schimbarea, o noua etapa in viata. Probabil ca si caracterul tau se va schimba – vei deveni mai serios, responsabil si vei putea sa te apreciezi pe tine si mediul tau. Incearca sa dai o evaluare adecvata a ta, a celor din jur si a tot ceea ce se intampla. De asta va depinde bunastarea intregii luni.

Pesti

Planetele nu promit Pestilor nimic luminos si dinamic. Dificultatile nu se rezolva astazi, iar durerea de cap de la ele doar creste. Inceteaza sa te impotriviti realitatii. Esti asteptat intr-un loc complet diferit. Gandeste-te la jumatatea ta. Daca este posibil, petrece aceasta zi cu ea. Deveniti o parte a universului pentru ea si va va multumi pentru recunoastere. Ziua este buna pentru exprimarea sentimentelor si exprimarea opiniilor.