Așa face bani iubita lui Florin Ristei, o spune chiar artistul. A dat lovitura în România : “Câştigă în două zile cât câştig eu într-o lună”

Emisiunea „X Factor” i-a adus lui Florin Ristei nu doar șansa să apară din nou în fața publicului din România, dar și dragostea.

Aici a cunoscut-o pe Naomi Hedman, frumoasa britanică cu care are o relație de aproape un an. Cei doi formează o pereche perfectă, iar partenera juratului este o figură foarte iubită în țara noastră. A apărut în repetate rânduri alături de acesta pe micile ecrane, dar puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă în viața de zi cu zi.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pe scena „X Factor”

Povestea dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a început în urmă cu un an, atunci când s-au cunoscut la probele pentru „X Factor”. Artista a venit tocmai din Marea Britanie pentru a participa la show-ul de talente din țara noastră, iar soarta i l-a scos în cale pe cel care avea să-i devină iubit.

Poziția în care se aflau în acel moment, de concurentă și jurat, i-a împiedicat pe cei doi să ofere prea multe detalii despre relația lor. Nu și-au ascuns legătura de publicul din țara noastră, dar au preferat ca evoluția situației dintre ei să rămână departe de ochii curioșilor. De atunci a trecut mai bine de un an, iar Naomi și-a făcut permis de ședere în țara noastră pentru a-i putea fi aproape iubitului său.

Florin Ristei a recunoscut încă de la început că a fost fascinat de iubita sa. Primul impact a fost, bineînțeles, cel fizic, dar apoi a descoperit că în spatele zâmbetului frumos se ascunde un suflet deosebit. Au reușit imediat să creeze o legătură foarte puternică, care continuă să crească în intensitate chiar și astăzi.

Naomi Hedman a preferat în tot acest timp să fie o figură modestă, tocmai de aceea nu se cunosc foarte multe detalii despre activitatea sa profesională. Pe lângă apariția de la „X Factor”, unde și-a demonstrat talentul muzical, publicul nu a avut șansa să o vadă în alte asemenea ipostaze.

Ce meserie are Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

Cel care a dezvăluit mai multe detalii despre fosta concurentă de la „X Factor” a fost chiar Florin, care a recunoscut că partenera sa reușește să aibă lunar venituri mai mari decât ale sale. Naomi este un model foarte apreciat, iar activitatea sa se desfășoară în principal pe plan internațional. A avut numeroase colaborări cu branduri importante, așa că CV-ul său este unul într-adevăr impresionant.

Atunci când nu este plecată la shootinguri, Naomi Hedman preferă să petreacă timpul alături de Florin, cu care s-a și mutat în decursul acestui an. Juratul de la „X Factor” a dat mereu semne că este foarte implicat în această relație, motiv pentru care a avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale și a încercat să o implice cât mai mult în viața sa. Chiar și familia lui o îndrăgește nespus, iar prietenii artistului au acceptat-o fără nicio ezitare în cercul lor.

„Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe cinci ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri două, trei zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!”, a declarat Florin Ristei în cadrul podcastului găzduit de Speak.