Neti Sandu, horoscop special de Sf. Andrei. Schimbari de macaz pentru doua zodii

Horoscop de Sf. Andrei, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale. Afla daca esti printre norocosii zodiacului.

BERBEC

Se poate sa cautati bilete de tren, de avion, ca sa va deplasati cat de curand spre o zona de interes – posibil profesional. Se poate sa stati la discutii cu niste oameni de afaceri ca sa puneti in opera un proiect care sa v-aduca beneficii, bani, si sa nu fie din cale-afara de obositoare munca.

TAUR

Vi se pretind si mai multe lucruri la serviciu, sefii sunt si mai exigenti si o sa va straduiti sa tineti pasul in ritmul alert. Poate faceti o verificare a banilor din cont ca sa vedeti daca v-ajung pentru cheltuielile curente, cadouri, mesele festive de sarbatori si plimbari.

GEMENI

Se va regla situatia financiara si o s-aveti pentru tot ce v-ati propus sa cumparati de sarbatori. Poate-o sa prelungiti un contract dac-ati fost multumiti financiar si o sa va asigurati un venit constant anul viitor! Iar daca nu va mai convine il reziliati.

RAC

Relatia de cuplu e armonioasa si o sa faceti o echipa si mai buna cu partenerul de cuplu pana la sfarsitul anului. O sa va bucurati de un castig suplimentar si poate organizati o vacanta de sarbatori intr-o statiune montana, sau poate plecati in tarile calde, la mare, la ocean.

LEU

Sunt oameni care vor sa lucrati in timpul liber si o sa va gasiti 2, 3 ore sa va petreceti frumos orele de relax. Se pare c-ati pus ochii pe niste piese de mobilier ca sa reamenajati interiorul de sarbatori si o sa-i faceti fericiti pe toti ai casei, ca simteati nevoia de ceva nou.

FECIOARA

Se poate sa aveti niste probleme legate de scoala, pe care sa le rezolvati lejer, fara eforturi prea mari si sa incheiati o situatie. E posibil sa apara un chilipir si sa va luati masina, chiar daca n-o sa fie nou-nouta, ca va stiti voi mai bine socotelile si o sa fiti incantati.

BALANTA

Luati in calcul o redecorare fie si cu bani mai putini, dar o sa scoateti din buzunar o suma ca s-arate foarte frumos la voi acasa. Apare un stimulent ca sa va scoateti la lumina un talent care sa v-aduca admiratia celor din jur, poate fi si un public larg si sa dati lovitura pe scena sociala.

SCORPION

Se poate sa v-adunati toate resursele sa-ncepeti o afacere, posibil sa lucrati si in echipa ca sa va sincronizati si sa merga treaba. Aveti planuri mari si o s-aveti energie sa le duceti la bun sfarsit, cu toate obstacolele pe care-o sa le-ntalniti in cale, ca drumul n-o sa fie neted.

SAGETATOR

O sa va asociati cu cineva, poate fi un grup ca sa desfasurati o preocupare de timp liber si care sa va destinda. Noutati care sa va scoata putin din zona de confort si o sa va depasiti pe voi insiva, ca aveti multe de spus si de scos la iveala – si-acum e un moment propice.

CAPRICORN

Poate va faceti o programare la medic sa vedeti cum stati cu sanatatea si poate tineti o dieta inainte de Craciun, sau post. Se-ntampla ceva care sa atraga privirile celorlalti asupra voastra si or sa fie ecouri pozitive, poate e o marire de salariu, poate s-au vandut foarte bine produsele voastre.

VARSATOR

Se incearca, zilele-astea, cooptarea voastra intr-o activitate de grup care sa rezolve niste probleme ale unor oameni saraci. O sa va puteti dezvolta afacerile si sa va mearga bine din punct de vedere financiar ca lucrurile vor lua amploare pe zi ce trece si o sa va descurcati frumos cu banii.

PESTI

Va pot intra niste bani si sa faceti cumparaturi c-aveti de luat cadouri pentru Sfantul Andrei si Mos Nicolae. Poate-ati dat de o cazare ieftina si o sa faceti rezervare ca sa va duceti de Craciun sau de Anul Nou ca sa petreceti cateva zile departe de serviciu, rate si de facturi.