Medicii i-au pus diagnosticul lui Liviu Vârciu — Ultimul anunţ despre starea sa de sănătate: „Dragilor, feriţi-vă”

După ce a fost externat, pentru a liniști pe toată lumea, Liviu Vârciu vine cu ultimele detalii despre starea sa de sănătate.

Actorul a precizat că nu este infectat cu noul COVID-19.

Liviu Vârciu nu trece printr-o perioadă tocmai bună din punct de vedere al sănătății. După ce s-a infectat cu virusul din China, care a lăsat urme asupra organismului său, acum actorul are o altă problemă.

“Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a declarat Liviu Vârciu, în direct la Xtra Night Show.

Starea de sănătate a prezentatorului este din ce în ce mai bună

Acum, în plin sezon rece, o răceală, ce credea el ca va fi una banală, l-a dus până în stadiul de a ajunge la spital. Aflat pe mâna medicilor, lui Vârciu i s-au administrat mai multe perfuzii, apoi a fost externat și trimis acasă pentru a își continua tratamentul, căci încă nu este în totalitate refăcut.

Însă, pentru că a speriat multă lume cu anunțul îngrijorător legat de starea sa de sănătate, dar și după ce vestea s-a răspândit în spațiul public, tatăl copiilor Andei Călin a ținut să transmită un mesaj public pe baza acestui subiect.

Vedeta de la Antena 1 spune că, deși nu este vindecat în totalitate, acum starea sa este una mai bună. Tocmai de aceea, el a ținut să le mulțumească tuturor, fani, familie și prieteni, pentru mesajele pe care i le-au dat și pentru că și-au făcut griji în ceea ce-l privește.

Dar acum, conform spuselor sale, aceste temeri nu-și mai au rostul pentru că el nu are COVID-19 și starea sa nu este una gravă.

”Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. COVID nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie și sunt bine. Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc.

M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la telezivor că ‘vai, cum arată Vârciu!’. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok! Vă pup!”, le-a transmis Liviu Vârciu celor care fac parte din comunitatea sa online.

Liviu Vârciu se luptă cu o răceală groaznică: „M-a spart!”

Reacția recentă a prezentatorului vine după ce, în urmă cu o zi, a apărut pe internet într-o ipostază cu care a îngrijorat pe toată lumea.

Vedeta spunea că o răceală foarte puternică îi dă mari bătăi de cap, tocmai de aceea, pentru că a încercat multe leacuri băbești, dar și medicamente, a ajuns la spital, acolo unde medicii l-au pus pe perfuzii.

“Știți răceala aia? M-a spart! Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva! Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, spunea Liviu Vârciu într-un Instastory.