Şoşoacă: Arafat, cu armata lui de 90.000 de afgani, va intra peste noi în case şi ne va vaccina obligatoriu

Senatorul Diana Şoşoacă a vorbit, joi, în plenul Parlamentului, despre dictatura sanitară impusă în România, pe cale să fie dublată de o dictatură militară, odată cu instalarea guvernului condus de generalul Nicolae Ciucă.

”Mă gândesc la proiectul domnului Raed Arafat, cu armata lui de cei 90.000 de afgani şi tot felul de imigranţi, care va intra peste noi în case şi ne vaccina obligatoriu”, a afirmat Şoşoacă, anunţând ”nesupunere civică” dacă se va impune certificatul verde, potrivit News.

”Domnule general Ciucă, într-o cu totul altă situaţie sanitară poate ar fi fost bine un pic de dictatură militară, aici prin Parlament. Dar în condiţiile unei dictaturi sanitare, să avem şi dictatură militară, nu mai gândesc decât la proiectul domnului Raed Arafat, cu armata lui de cei 90.000 de afgani şi tot felul de imigranţi care va intra peste noi în case şi ne vaccina obligatoriu”, a declarat, joi, Diana Şoşoacă, în plenul Parlamentului.

”Voi scoate cât de mulți români pot în stradă”

Aceasta a anunţat că va organiza proteste, dacă se va impune certificatul vere obligatoriu la locul de muncă.

”Vă spun în calitate de jurist că există dreptul la nesupunere civică. În momentul în care veţi avea paşaportul verde, sau poate instituiţi paşaportul kaki, aprobat în Parlament şi veţi impune vaccinarea obligatorie, vă spun eu personal voi scoate cât de mulţi români pot în stradă şi cred că şi George Simion la fel şi aveţi cuvântul meu că veţi avea parte de cea mai mare nesupunere civică prin care poporul român îşi va redobândi libertatea, că tot vine 1 Decembrie”, a mai declarat Diana Şoşoacă.

Aceasta a anunţat că nu va vota Guvernul Ciucă. relateaza stirileprotv.ro