Anamaria Prodan, dezvăluiri despre noua relație a soțului ei. Ce a aflat impresara

Anamaria Prodan s-a resemnat în privința căsniciei cu Laurențiu Reghecampf, dar tot nu poate să înțeleagă cum a putut iubitul ei soț să decadă atât de mult. Vedeta este de părere că e prea târziu pentru Reghe să mai schimbe ceva și că și-a pierdut respectul și credibilitatea în fața tuturor celor care îl cunosc.

Anamaria Prodan: sper ca soțul meu să nu rămână motanul încălțat
Impresara de fotbal a făcut noi declarații chiar pe contul ei de Instagram unde și-a spus părerea despre ceea ce i se întâmplă acum soțului ei. Anamaria a dat de înțeles că lui Reghe îi este dictat ce să facă și că soțul ei nu mai are control asupra propriei vieți.

Sper ca soțul meu sa nu rămână… MOTANUL INCALTAT…caci incet, încet ți se comanda si cât aer sa tragi in piept si cati bani ai voie sa cheltuiești. Incepi sa execuți ordine, ÎNCEPI sa faci rău familiei, COPIILOR, faci familia de ras, a scris Anamaria Prodan.

Vedeta este dezamăgită de Reghe și de ceea ce a făcut el în ultimele luni când s-a îndepărtat de familie. Cel mai mult o mâhnește faptul că antrenorul a dat cu piciorul la toată munca depusă în acești ani de carieră, și că și-a pierdut respectul și credibilitatea în fața publicului. Anamaria este de părere că Reghe nu a știut să gestioneze succesul și imaginea construite cu mari sacrificii.

Anamaria Prodan: copiii vor să-l uite pe Reghecampf
Impresara a ținut să precizeze că pe oriunde merge are parte de respectul și privirile admirative ale oamenilor și că Reghe nu se mai poate bucura de același tratament. Anamaria Prodan spune că încet-încet copiii încep să-l uite pe Reghe, rușinați fiind de ceea ce a făcut tatăl lor.

(…) faptul ca încet încet copiii îl uita sau vor sa-l uite…mânioși si rușinați fiind de faptul ca a pătat obrazul familiei, si si-a luxat picioarele de sta azi in genunchi in fata țării, a mai spus impresara de fotbal.

În timp ce Anamaria este siderată de comportamentul soțului ei și consideră că a fost târâtă în mocirlă, Laurențiu Reghecampf nu face niciun comentariu despre noua lui relație sau despre divorțul de impresară. A confirmat faptul că a cerut divorțul și a precizat că își respectă familia, după care s-a făcut liniște.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mers în fața preotului și și-au reînnoit jurămintele la 13 ani de la nuntă.