Emisiunea Acces Direct dispare de la Antena 1. Mirela Vaida a recunoscut

Emisiunea Acces Direct ar urma să fie scoasă din grila de programe de la Antena 1. Vestea i-a luat prin surprindere pe telespectatorii show-ului de televiziune care înregistrează audiențe foarte mari. Se pare că în curând, emisiunea cu tot cu prezentatoarea Mirela Vaida vor dispărea de la Antena 1.

Emisiunea Acces Direct scoasă din grila Antena 1
Este anunțul momentului în televiziune! Acces Direct va fi scoasă din grila Antena 1 și mutată la Antena Stars, cu tot cu prezentatoarea Mirela Vaida. Practic se va întâmpla la fel ca și cu Xtra Night Show al lui Dan Capatos care acum este difuzat de Antena Stars.

În curând, Acces Direct se va muta pe Antena Stars cu tot cu echipa din spatele camerelor. Și Mirela Vaida se va muta cu ei, dar nu pentru multă vreme. Se aude că i se pregătește alt show, au declarat, pentru Click!, surse din Antena 1.

Ce spune Mirela Vaida despre mutarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1
Chestionată pe acest subiect, Mirela Vaida a admis că se anunță schimbări în ceea ce privește emisiunea Acces Direct, dar a transmis că Antena 1 va da un comunicat oficial în care va spune mai multe detalii. Potrivit vedetei tv, informația nu este în totalitate corectă și completă, iar fanii emisiunii vor afla curând ce urmează să se întâmple cu show-ul lor preferat.

Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, a declarat Mirela Vaida pentru Fanatik.

Acces Direct este o emisiune cu mare priza la publicul din România, dar, care de-a lungul timpului, a stârnit multe controverse și a luat amenzi colosale de la CNA. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida a primit cea mai mare amendă din ultimii trei ani cu o ediţie în care un conflict dintre doi soţi invitaţi în emisiune nu a fost luat în serios de către cei din platou, iar câteva luni mai târziu s-ar fi descoperit că femeia ar fi fost ucisă de bărbatul care o amenința.

Emisiunea a fost scancţionată cu suma de 150.000 de lei pentru ediţiile din 22.12.2020, 8.01.2021 şi 17.05.2021. Se vehiculează că și din cauza acestor sancțiuni a fost decisă scoaterea show-ului din grila Antena 1.