Lidia Vadim Tudor, în doliu. Soțul ei a murit la doar 4 luni de la nuntă

Dramă de nedescris în familia fostului politician Corneliu Vadim Tudor.

Fata cea mare a “Tribunului”, Lidia, s-a măritat în vara acestui an și era extrem de fericită.

Fericirea nu a durat mult. Soțul acesteia, un scriitor cu aproape 20 de ani mai în vârstă, a decedat la patru luni de la nuntă.

Lidia Vadim Tudor, în doliu. Soțul ei a murit la doar 4 luni de la nuntă
Lidia Vadim Tudor și-a găsit fericirea alături de un scriitor mai în vârstă ca ea cu aproape 20 de ani. Dragostea nu a ținut cont de nimic, iar cei doi au decis să se căsătorească în vara acestui an.

Potrivit cancan.ro, fericirea nu a ținut mult. Pe 16 octombrie, Lidia a rămas văduvă.

Scriitorul s-a stins din viață. Familia nu a dorit să facă nimic public, iar la înmormântare ar fi participat doar rudele și foarte puțini prieteni.

Primele declarații ale Lidiei, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, despre decesul soțului ei
Fiica lui Vadim Tudor a fost contactată de Fanatik în ce privește moartea soțului ei, jurnalistul Tano Dan Alexandru, însă aceasta ar fi negat, în ciuda actelor oficiale, faptul că ar fi fost căsătoriți. Apoi, aceasta și-a mai nuanțat discursul spunând că e viața ei privată și nu dorește să ofere informații.

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, la exact o lună de la moartea celui cu care a fost căsătorită, cel puțin în acte, timp de trei luni.

Potrivit actelor afișate chiar pe site-ul Primăriei unde au fost în fața ofițerului de stare civilă, Lidia, fiica lui Vadim Tudor, și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, iar anunțul cu privire la mariajul a fost făcut pe data de de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.

Tano Dan Alexandru avea vârsta de 51 de ani. Potrivit revistei România Mare, acesta era unul dintre vechii colaboratori ai publicației înființate de Corneliu Vadim Tudor. De asemenea, era și scriitor.