Culiță Sterp, reuniune emoționantă cu tatăl său! Bărbatul și-a văzut pentru prima dată nepoții: „Am fost să îl chemăm la botez și…”

Culiță și Ileana Sterp, întâlnire emoționantă cu tatăl lor! Și-a văzut pentru prima dată nepoții.

Culiță Sterp a postat un nou vlog pe contul său de Youtube, iar fanii au rămas plăcut surprinși atunci când au văzut că apare și tatăl cântărețului. Artistul și sora lui mai mare, Ileana, au mers împreună în vizită la tatăl lor, acolo unde i-au adus și pe cei mici.

Tatăl lui Culiță Sterp și-a văzut pentru prima dată nepoții, iar momentul a fost unul extrem de emoționant.

„Vrem să facem un vlog astăzi foarte, foaret special cu nepoții și bunicul. Mergem pentru prima dată la tată să își vadă și el nepoții, pentru că nu i-a văzut niciodată”, a anunțat Culiță Sterp, la începutul vlog-ului.

Bărbatul a fost foarte fericit să își vadă pentru prima dată nepoții.

Mama Geta și fostul ei soț sunt separați de mai bine de 10 ani, iar bărbatul a hotărât să rupă legătura cu familia lui și s-a recăsătorit. Cu toate acestea, copiii lui încearcă să îl țină aproape de familia lor.

Culiță Sterp și-a chemat tatăl la botezul fiului său! Cum a reacționat mama Geta? „S-ar putea să nu vină ea…”

Culiță Sterp a dezvăluit că scopul vizitei a fost să îl cheme pe tatăl său la botez. Bărbatul a acceptat, însă mama Geta nu este la fel de încântată de această reuniuniune. Celebrul cântăreț a mărturisit că mama lui l-a anunțat că s-ar putea să nu vină la botez dacă acolo va fi și fostul ei soț.

Cu toate acestea, Culiță Sterp speră ca părinții lui să ia decizia corectă și să fie alături de nepotul lor.

„Cam ăsta a fost vlog-ul nostru cu bunicul. Am fost să îl chemăm la botez și a zis că vine.

Acum să vedem. Mama a zis că dacă vine el s-ar putea să nu vină ea. După cum bine știți, ei s-au separat de vreo 10 ani. Acum o să vedem ce o fi, noi sperăm să vină amândoi și să nu facă copilării de genul. Sunt oameni mari, sunt maturi. Fiecare dintre eie e liber oarecum să aleagă ce să facă în viață. Cred că o să se înțeleagă și nu o să fie nicio problemă. Se întâlnesc după atâția ani, dacă vor să vorbească bine, dacă nu iarăși bine, dacă vor să se împace. Glumesc, mama zice că nu și el zice la fel, că nu. Sunt orgolioși amândoi. Eu mi-am făcut datoria față de amândoi, îi aștept să vină cu drag. Sunt sigur că o să vină amândoi, sper să nu facă vreo prostie unul dintre ei”, a anunțat Culiță Sterp, la finalul vlog-ului.