Horoscop 2022, cu Cristina Demetrescu. Vine un AN BUN pentru mai multe zodii

Berbec
Este un cadru potrivit pentru a afla cât mai multe detalii despre persoana care îți este alături. S-ar putea să fii surprins in 2022

Taur
Vin vești bune. Profită din plin de acest aspect pentru a rezolva unele situații neplăcute din trecut ca să poți răsufla ușurat.

Gemeni
Sectorul carierei aduce o avansare sau o mărire de salariu. Este ocazia perfectă pentru a sărbători că tot nu ai mai avut astfel de clipe.

Rac
O zi care aduce fler și concentrare la locul de muncă, asta pentru că ești gata să dai totul pentru a avansa în plan profesional.

Leu
Sunt câteva lucruri care nu mai suportă amânare. Ar fi bine să te apuci de treabă și să nu mai lași nimic pe ultima sută de metri.

Fecioară
Studiu și dezvoltare personală, asta sunt cuvintele cheie pe care te bazezi perioada asta. Vrei să învestești în tine cât mai mult.

Balanță
Sectorul călătoriilor și aventurilor iese în față. Este o zi perfectă pentru a face planurile pentru o mică vacanță cu cei dragi.

Scorpion
Evită cheltuielile exagerate. Nu este o perioadă tocmai potrivită pentru a arunca banii pe fereastră. Pune ceva deoparte.

Săgetător
O zi bună pentru organizare. Fă o listă cu planurile și obiectivele de viitor și nu te abate de la ea indiferent de obstacole.

Capricorn
Lasă trecutul deoparte. Nu mai analiza deciizile de atunci, ci concentrează-te pe cele de acum. Fii mai sigur pe tine.

Vărsător
Relația cu partenerul de viață poate deveni mai bună și mai solidă dacă ești deschis și sincer în primul rând cu tine.

Pești
Te simți liber ca pasărea cerului din multe puncte de vedere. Din păcate, nu vrei să-ți asumi nicio răspundere în plus.