Luna Plină în Berbec 2021. Toate zodiile sunt afectate de acest eveniment

Luna Plină în Berbec este unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului. Această mișcare aduce avantaje și dezavantaje, dar cert este că toate zodiile vor fi influențate de ea. Vezi dacă zodia ta se numără printre cele norocoase sau vei avea parte de schimbări deloc plăcute.

Zodia Berbec
Pentru Berbeci, Luna Plină este un moment de revenire, de reparare. Este un moment în care avem marea șansă să conștientizăm și să vindecăm ceea ce ne doare. Profită, nu ai parte de multe astfel de șanse.

Vezi și: Horoscop săptămânal cu Camelia Pătrășcanu. Cele mai interesante previziuni pentru 18-24 octombrie

Zodia Taur
Toți sunt cu ochii pe tine acum și așteaptă să faci o greșeală, să poată râdă după și să aibă subiect de bârfă. Mai bine demonstrează-le că nu au cu ce să te prindă, că faci totul așa cum trebuie.

Zodia Gemeni
Parcă cei din jur îți fac tot mai multe reproșuri. Ceva nu funcționează în comunicarea cu ei și problema pare să fie la tine, așa că trebuie să îți găsești rapid un echilibru și să iei măsuri în ceea ce privește comportamentul tău.

Zodia Rac
Acest eveniment este șansa ta să îți rezolvi problemele. Va fi vorba de vindecarea propriei tale persoane, fizic, psihic, emoțional, dar și a imaginii pe care o afișezi celorlalți. Este timpul să le arăți că nu ești așa cum cred ei și că aparențele chiar înșală în cazul tău.

Zodia Leu
Leii au ocazia să pună în practică tot ce au învățat până acum. Este șansa lor să demonstreze că sunt pregătiți și că merită să avanseze, merită să fie răsplătiți pentru munca pe care o depun mereu.

Zodia Fecioară
Fecioarelor le merge foarte bine după Luna Plină de la 20 octombrie. Iau cele mai bune decizii pentru ele și cei dragi și au mare chef de muncă și de distracție. Parcă au revenit la viață, după ce o bună perioadă de timp au fost sleiți de puteri.

Zodia Balanță
Aceasta Lună plină nu susține relațiile line cu prietenii și cunoștințele și nu prea ar fi cazul să cunoști oameni noi. Nu îți trebuie prieteni noi, pentru că nici măcar de cei vechi nu ai fost în stare să ai grijă și așa i-ai pierdut.

Zodia Scorpion
Scorpionii nu prea sunt în apele lor deloc. Li se pare că cei din jur le testează răbdarea și nu sunt deloc atenți la nevoile lor. Nu ai să vezi niciodată un Scorpion la pământ, dar nici nu suportă să fie stresat și la un moment dat va ceda.

Zodia Săgetător
Se încheie o situație financiară și se culeg roadele. Ai muncit mult în ultima perioadă și acum a sosit momentul să te bucuri de tot ce ai realizat. Profită din plin de munca ta și nu lăsa pe nimeni să îți ia cheful de viață.

Zodia Capricorn
Este un moment de vindecare a sănătății și-ți poți schimba complet stilul de viață. Se pare că ai cam sărit calul în ceea ce privește mâncarea și acum e șansa ta să îți revii. Renunță la ce îți face rău și ai grijă de tine mai mult.

Zodia Vărsător
Se încheie un capitol neplăcut din viața ta. Ai șansa să vindeci o suferință în dragoste, să vindeci o traumă sentimentală din trecut și să dai voie unei noi iubiri să intre în viața și sufletul tău.

Zodia Pești
Luna Plină este pentru tine un moment de conștientizare a unor lipsuri și a modului în care-ți câștigi banii. A venit timpul să muncești mai mult, să îți dai interesul mai mult în ceea ce privește locul de muncă, dar și familia.