Dosar penal. O femeie a spus intr-un live pe Facebook ca spitalul modular ATI de la Piatra-Neamt este gol, desi erau internati 25 de pacienti in stare grava

Politistii din Neamt au intocmit un dosar penal pentru raspandirea de informatii false dupa ce o persoana a afirmat, intr-un live pe Facebook, ca spitalul modular ATI de la Piatra-Neamt este gol.

„Urmare a aparitiei in spatiul public a unor imagini in care o persoana prezinta informatii cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra-Neamt, Compartimentul Relatii Publice al IPJ Neamt precizeaza ca politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de comunicarea sau raspandirea, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false ori de documente falsificate, cunoscand caracterul fals al acestora si fac verificari, in vederea identificarii persoanelor implicate si luarii masurilor legale ce se impun”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, subinspectorul Ramona Ciofu, citat de Agerpres.

Pe 14 octombrie, o femeie din Piatra-Neamt a facut un live pe Facebook in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si a afirmat ca spitalul modular ATI este gol.

Potrivit conducerii spitalului, in ziua respectiva erau internati 25 de pacienti in stare grava in sectia ATI.

Jurnalistii de la Libertatea au publicat, marti, fata in fata, filmul in care se sustine ca e gol si imaginile din interior, cu pacientii in paturi.