S-A AFLAT! Care este starea lui cantărețului Gabriel Cotabiță după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral tranzitoriu

Gabriel Cotabiță a trecut prin clipe de coșmar săptămâna trecută, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral tranzitoriu. De atunci, artistul a fost monitorizat și supravegheat de către medici. Iată care este starea de sănătate a cântărețului!

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță

Clipe de coșmar pentru Gabriel Cotabiță. Cântărețul a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu câteva zile, după ce i s-ar fi făcut rău și nu s-ar mai fi putut ține pe picioare. Artistul se pregătea intens pentru un nou proiect muzical.

De atunci cântărețul este internat în spital și monitorizat de către medici. În tot acest timp, Gabriel Cotabiță a lipsit complet de pe rețelele de socializare, iar fanii au fost îngrijorați în privința stării de sănătate a artistului. Din fericire, solistul se simte mult mai bine, iar în cursul zilei de azi va fi externat.

Artistul a suferit un accident vascular cerebral tranzatoriu
Până la vârsta de 65 de ani, cântărețul a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. La începutul anului 2021 a fost infectat cu virusul Covid-19, iar în urmă cu șase ani a suferit un infarct care i-a schimbat viața radical.

De asemenea, la momentul respectiv, primele mărturisiri despre starea de sănătate a artistului au fost făcute chiar de către fiica sa aceasta explicat atunci că tatăl său nu ar fi suferit o formă gravă a virusului, dar a fost necesar să stea internat în spital pentru că solistul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat tânăra, în exclusivitate pentru Antena Stars, la începutul anului. scrie spynews.ro