Laurentiu Reghecampf si-a ales nasii pentru viitorul copil. Anamaria Prodan a rabufnit: “Toata familia este putin bulversata”

Laurentiu Reghecampf, cel care spunea inca din vara ca vrea sa divorteze, a anuntat ca a ”depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional”.

Anamaria Prodan a facut o serie de declaratii oficiale dupa ce a izbucnit noul scandal. Impresara spune ca nu stia despre planurile sotul ei si ca acesta nu a informat-o cu privire la divort.

„Am vazut si noi aseara declaratia din ziar a sotului. Ne-a citiit-o un prieten drag in direct asa, fiindca atunci aparuse, de cateva secunde. Sincera sa fiu niciodata nu am stiut care este adevarul, nici in momentul de fata. Nu stim adevarul. Toata familia este putin bulversata pentru ca nimeni nu stie care este adevarul, care este minciuna, dar o sa le descurc incet incet. Inca mai am niste oameni foarte adevarati care tin la mine si stiu in 17 ani cam cat am luptat”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post de televiziune.

Laurentiu Reghecampf si-a ales nasii pentru viitorul copil

Antrenorul Universitatii Craiova urmeaza sa devina din nou tata, peste 6 luni. Iubita lui, Corina Caciuc, este insarcinata in 3 luni si, potrivit informatiilor, ar urma sa aduca pe lume o fetita.

Contactat de cancan.ro, Adrian Thiess a confirmat informatia, el fiind cel pe care Reghe l-a ales sa fie nas. Acesta a precizat ca are o relatie buna atat cu Laurentiu, dar si cu Ana, asa ca va incerca sa se imparta cum stie mai bine.

„Reghe e fratele meu si e normal, daca m-ai intrebat, trebuie sa spun ca da. Si Ana e sora mea, nu aleg intre ei. Ii iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe iubita lui. Viata e complexa. Ii iubesc pe amandoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta’, a declarat omul de afaceri pentru sursa amintita mai sus.

Reghecampf mai are doi baieti, pe Luca si Laurentiu Jr.