Horoscop special realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce ne aduce Mercur retrograd până pe 18 octombrie

Potrivit celui mai proaspăt horoscop realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu, vom fi sub Mercur retrograd până pe 18 octombrie 2021.

Fiecare zodie va fi afectată într-un fel, unele mai puternic decât altele. Fenomenul ne va pune în fața percepțiilor reale ale celor din jur.

Ne vom poziționa mai bine și ne vor interesa mai mult oamenii cu adevărat importanți din viața noastră. Este o perioadă bună pentru a rezolva problemele.

Retrogradarea lui Mercur în Balanță (din 27 septembrie) va relua niște acțiuni, discuții, termeni din parteneriate și colaborări.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu: ce ne aduce Mercur retrograd
Berbecii vor pune întrebări bine țintite. Vor intui foarte bine ce simt ceilalți, ce vor, de fapt, de la ei.

Pentru Tauri, locul de muncă devin mediul ideal pentru ei. Simt nevoia să se simtă în siguranță și se interesează cine îngrijește acel loc. Felul în care negociază cine ce are de făcut îi face să înțeleagă foarte bine ce au de făcut.

Gemenii dezvoltă proiecte noi ori inovează proiectele pe care le au. Sunt vigilenți pentru că vor să vadă care este impactul lucrurilor pe care le produc.

Racii se consultă cu persoanele foarte apropiate pentru a rezolva niște lucruri în casă. Sunt inspirați să rezolve multe.

Leii apelează la specialiști pentru că vor să afle cauzele unei situații ori a dispoziției cuiva. Cu aceste informații noi, devin mai centrați, mai siguri de ceea ce spun.

Fecioarele au lăsat prea mult de la ele și învață să nu mai repete anumite greșeli. Mercur le spune că pot obține mai mulți bani din munca pe care o fac foarte bine.

Balanțele trebuie să realizeze că ele trebuie să dea tonul. Discuțiile apar în cuplu, deoarece simt că ele trag prea mult de activitățile în doi.

Scorpionii nu mai sunt în centrul atenției
Scorpionii aleg să stea în spate. Pot trage multe foloase. Vor asculta, vor colecta datele. Nu-și trădează emoțiile, sentimentele, gândurile. E un joc pe care ei îl fac des.

Săgetătorii desprind multe adevăruri. E foarte posibil ca unii dintre ei să fie surprinși financiar. Nu prea sunt oamenii care menajează și vor fi destul de sinceri cu cei din jur.

Capricornii stau și se gândesc dacă au realmente cu cine colabora. Vor să vadă dacă sunt băgați în seamă pe bune. Unii se confruntă cu situații juridice. Pot obține lucruri în instanță.

Vărsătorii jonglează cu unele cifre, cu date, cu informații pe care le au. Se pot descurca cu situațiile dificile, căci se simt bine când sunt băgați în priză.

Peștii învață să negocieze în relații. Pot fi antrenori foarte buni în relații. Peștii știu foarte bine să îi motiveze pe cei din jurul lor.