Cati bani au pus in plic inviatii! Liviu Varciu a ramas cu o avere la botezul fiului sau

In urma cu doar cateva zile, Liviu Varciu a organizat botezul fiului sau! Presa din Romania deja a aflat cu ce suma a ramas vedeta TV dupa eveniment! Chiar daca initial a scos din buzunar o suma frumusica, la final s-a ales cu o mica avere.

Liviu Varciu si Anda Calin si-au botezat baietelul, dupa ce au fost nevoiti sa mai astepte un an acest evenoment, din cauza pandemiei. Prezentatorul TV a organizat o petrecere grandioasa pentru a-l sarbatori pe micut.

La eveniment au luat parte nume sonore din showbiz. Printre invitatii de seama s-au numarat Romica Tociu, Marcel Pavel, Alina Puscas, Pepe, Andrei Stefanescu, Cornel Pasat, Cezar Ouatu, Andreea Banica si Catalin Maruta.

Liviu Varciu a avut contract de exclusivitate cu Antena 1, trustul pentru care lucreaza, de unde s-a mai ales cu o suma frumusica. Mai mult, potrivit presei, artistul a avut o reducere la restaurant, pe baza unui contract de tip barter.

Meniul a fost compus din aperitiv, peste, mix grill si un candy bar cu preparate dulci, pentru care Liviu Varciu a platit in jur de 150 de euro. Invitatii au pus in plic incepand cu suma de 300 de euro si a ajuns chiar si la 1000 de euro. Vedeta TV s-ar fi ales cu 100.000 de euro dupa botezul fiului sau, scriu ziarele.